Victoria Beckham, Katie Holmes i Agyness Deyn otkrile su i osvježile lice kratkim frizurama te pokrenule novi trend - pokazivanje čvrste i zategnute linije čeljusti. Provjerite metode uz pomoću kojih to možete postići

Tretmani botoksom i skupe kreme ravnaju bore i kožu, no malo tko misli o važnom dijelu lica koji itekako otkriva godine.

Modna industrija navodi liniju čeljusti kao važan dio lica koji definira profil i otkriva koliko godina ustvari imate.

Modna industrija navodi liniju čeljusti kao važan dio lica koji definira profil i otkriva koliko godina ustvari imate. I dok botoks uklanja tragove starenja na čelu i ostalim dijelovima lica za liniju čeljusti postoje drugi trikovi.

Trend koji je poharao New York i London je uklanjanje dlaka s lica. To čine glumice i modeli kako bi linija čeljust izgledala ravnije na fotografijama. 'Kada uklonite i najsitnije dlačice s lica svjetlost se bolje reflketira. Koža izgleda svijetlije, a linija čeljusti oštrije' kaže Jackie Adams, kozmetičarka koja brine za izgled mnogih zvijezda.

Preporuča se lasersko uklanjanje dlačica, no i depilacija toplim voskom daje dobre rezultate koji traju i do pet mjeseci.

Pravilno ošišana kosa je najbolji način da se istakne linija čeljusti. Kosa i vilica moraju zaokružiti lice. Duga kosa ublažiti će izduženu bradu, dok će postepeno ošišana frizura ublažiti kockastu bradu.

Najbolji trik kojim ćete ublažiti liniju čeljusti je pravilno nanošenje bronzera ili pudera. Nanesite ga na kist i krenite od područja ispod brade po donjem dijelu čeljusti sve do uha. Puder će uz pomoć svijetlosti i sjene ublažiti liniju čeljusti.

Gimnastikom lica ojačati ćete mišiće i zategnuti kožu lica. Samo 15 minuta dnevno, nekoliko puta tjedno održati će mladolik izgled. Ustrajte li u tome ova metoda dati će iste rezultate kao zatezanje kože kitrurškim putem.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju