Prema našoj anketi najbolje odjevena ženska osoba je Severina koja je, prema glasovima čitatelja, za sobom ostavila Evu Mendes, Ninu Badrić, pa čak i Kate Moss. O odjeći i stylingu Severina kaže: Takve stvari ne treba shvaćati preozbiljno, no vesele me!

Najbolje odjevena osoba iz svijeta showiza za mene je Ivo Sanader, kaže Severina

- Ne treba ovakve ankete shvaćati preozbiljno ali činjenica je da ljude vesele, a vesele i mene, jer ipak je odijevanje za ženu najvažnija sporedna stvar na svijetu, kaže Severina i dodaje kako se iskreno zahvaljuje svima koji su glasovali upravo za nju.

Pjevačica koja se doista trudi oko svoje garderobe što je pokazala i na proteklom koncertu u Domu sportova na kojem se presvlačila, skidala i razodijevela iz višeslojnih kostima do po mjeri sašivenih korzeta, tijekom svoje karijere surađivala je s mnogim hrvatskim stilistima i modnim kućama.

- Odijevam se ovisno o prilici, a moje prilike su pretežno one
na sceni. Moja garderoba je prilagođena pjesmama. Ali poželjno je biti seksi, dotjeran i elegantan u svakoj prilici, kaže pjevačica kojoj je trenutačno najdraži kreator Aleksandar McQueen.

Koju vrste garderobe u svom ormaru najviše ima?

- Ima tu svega, kaže Severina i dodaje kako je netko nekad njezinu garderobnu sobu nazvao Ali Babina pećina, slikovito kaže Severina.Ipak, kako je javnost najčešće može vidjeti na sceni gdje vladaju određene modne zakonitosti, manje je poznat njezin svakodnevni ili bolje rečeno dnevni stil. Je li ležerniji, jednako elegantan i seksi ili je više casual?

- Ne znam, ne mogu se sama opisivat. Mislim da sam većinu vremena slatka, kaže Severina i pojašnjava kako su osnovni predmeti za dobar styling dobro poznati svakoj ženi.

Kako se odlučujem što ću taj dan obući? Pa ima mnogo faktora. Kako je protekla noć prije, kako san se probudila, šta san sanjala... A onda kad popijen kavu pa liznem prst i stavim ga vanka pa na koju stranu vitar pu'ne...

- Dobre postole, dobra borša i dobar parfem, osnova su za dobro odijevanje. Nikada ne bih odjenula cipele bez kožnog džona. Postole uvik moraju imat dobar kožni đon. I sačuvaj me Bože tuđih nošenih tenisica.

Po kući, kaže, nosi 'samo kap parfema i travešu', (to je pregača za one koji ne znaju), a najdraži joj je odjevni predmet upravo onaj koji je otpjevala u svojoj pjesmi 'Moja štikla'.

Severina: Teško je naći pravog muškarca
Fashion Guru: Severina je kopirala Madonnu!
VIDEO: Severina napunila Dom Sportova

- Tek se povremeno oslanjam na pomoć stilista, a u shopping odlazim svakodnevno. A kako se odlučujem što ću taj dan obući? Pa ima mnogo faktora. Kako je protekla noć prije, kako san se probudila, šta san sanjala, na koju san nogu ustala... e, a onda kad popijen kavu pa liznem prst i stavim ga vanka pa na koju stranu vitar pu'ne...

I za kraj, tko je za nju najbolje odjevena osoba iz svijeta showbiza u Hrvatskoj? Showbiza? Ivo Sanader.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju