Očajna kućanica Eva Longoria Parker se za potrebe snimanje editorijala za francuski modni magazin Citizen K, transformirala u neustrašivu ženu koja zrači seksepilom.

Glumica Eva Longoria koja se proslavila serijom Kućanice uljepšala je naslovnicu francuskog modnog magazina Citizen K na kojoj nimalo ne sliči na sebe.

Ev aje svoju kovrčavu poludugu kosu zamijenila kratkom perikom, a na crno bijeloj naslovnici pozirala je  zauzela odlučan stav i otkrila vitku liniju u crnom grudnjaku, visokim steznik gaćama i samostojećim čarapama. Imidž samouvjerene žene dodatno je naglašen tamnim make upom.

Fotograf Ruven Afanador snimio je i niz fotografija koje se kriju unutar časopisa.

Eva osim u braku s Tonyjem Parkerom uživa i u prijateljstvu s  Victoriom Beckham s kojom ju osim strasti za modom veže i činjenica da su im supruzi profesionalni sportaši.

Drastičan make over Eve Longorije

Eva Longoria: Za ljepotu je potrebno 7 haljina

Supruga poznatog košarakaša je nedavno za časopis Hello izjavila: 'Victoria i ja imamo sličnosti kad je riječ o poslu kojim se naši supruzi bave.'

Objasnila je zašto smatra da je bivša spajsica toliko divna žena: 'Divim joj se jer uspijeva biti dobra supruga, dobra majka i još ima dovoljno vremena ulagati u svoj posao.'

 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju