Užurbani suvremeni životni ritam nezaobilazno utječe na cjelokupno zdravlje kao i na zdravlje vlasišta. Čudotvorna formula za ponovni rast kose ne postoji, no to ne znači da ne možemo spriječiti pretjerano ispadanje ili potpuni gubitak kose

Za probleme vezane uz ispadanje kose i poremećaje njezina rasta stručnjaci iz Krke razvili su liniju koju čine tri proizvoda namijenjena cjelokupnoj njezi kose: Šampon Fitoval Plus, Losion Fitoval Plus i Fitoval kapsule koji dokazano pozitivno djeluju.

Šampon Fitoval Plus pravi je energetski koktel odabranih prirodnih aktivnih sastojaka koji stanicama korijena kose osiguravaju dodatni izvor energije za brže obnavljanje i rast kose.

Losion Fitoval Plus patentirana je formula protiv ispadanja kose namijenjena intenzivnoj njezi kose i vlasišta pri reverzibilnim oblicima ćelavosti, pri zaustavljanju napredovanja hormonski uvjetovanog ispadanja kose u ranim fazama i pri ispadanju kose zbog starenja.

Fitoval kapsule predstavljaju biološku prehranu za problematično i oštećeno vlasište. Korijen kose opskrbljuje se kroz krvotok tvarima potrebnim za rast kose i obnavljanje vlasišta. Kosa se na taj način jača, ubrzava se obnavljanje i sprečava se prekomjerno ispadanje.

Redovitim korištenjem svih triju proizvoda postižemo smanjenje svakodnevnog ispadanja kose, stimuliramo rast i obnavljanje kose te vidljivo poboljšavamo njezinu vitalnost, volumen i sjaj.

Proizvodi su prikladni za sve tipove kose, reguliraju izlučivanje lojnih žlijezda i smanjuju mogućnost nastanka peruti, dvaju čimbenika koji dokazano doprinose povećanom ispadanju kose. Više informacija potražite na http://www.krka-kozmetika.si/hr.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju