Ukoliko već dulje vrijeme imate problema s aknama, suhom kožom, dermatitisom…, a dermatolog nije uspio riješiti probleme sa skupim kremicama, vaša koža vjerojatno negativno reagira na sintetičke sastojke koji se nalaze u kemijskoj kozmetici. Na vaš zahtjev testirali smo potpuno prirodnu Regenerativnu kremu iz BIOmedisa

Korijen gaveza pojačava mikrocirkulaciju krvi u koži koja tada rezultira povećanim donosom minerala, vitamina i proteina kroz krv u kožu

Regenerativna krema je lagana i hidratantna krema prilagođena svim tipovima kože. Uz brojno ljekovito bilje sadrži zeolit (prirodni apsorbent – apsorbira toksine iz/sa kože) i maslinovo ulje (snažni prirodni antioksidant).

Ova krema je namijenjena njezi i regeneraciji nečiste, problematične i oštećene kože podložne alergijskim reakcijama. Korijen gaveza pojačava mikrocirkulaciju krvi u koži koja tada rezultira povećanim donosom minerala, vitamina i proteina kroz krv u kožu.

Sastav ove kreme djeluje na kožu antiseptički, a ne sadrži sirovine životinjskog podrijekla, industrijske baze, emulgatore ni parfeme pa nema nikakav štetan utjecaj niti na najosjetljivije tipove kože.

Redovitom upotrebom svi problemi sa nečistom i oštećenom kožom, kao što su akne i dermatitisi, će nestati i koža će poprimiti zdraviji izgled. BIOmedis proizvodi nisu testirani na životinjama.

Iz BIOmedis kolekcije bismo izdvojili akcijski set Masna/nečista koža u kojem dobijete BIOmedis mlijeko za čišćenje lica i skidanje šminke, Tonik za čišćenje lica, Peeling masku i Regenerativnu kremu.

Od danas na www.BIOmedis.hr možete sami složiti svoj set od 2, 3 ili 4 proizvoda uz uštedu do 200 Kn.

Samo zato jer se radi o potpuno prirodnoj kozmetici bez sintetičkih dodataka koja ima kraći rok trajanja i ne može dugo stajati na policama trgovačkih lanaca i ljekarni, BIOmedis.hr je za Vas razvio besplatnu dostavu direktno iz proizvodnje u Vaš dom. Narudžbe možete predati na web stranici www.biomedis.hr ili telefonski na 098 323 164 ili 091 3232 308, a naručenu robu plaćate pri preuzimanju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju