Dok su se njihovi supruzi morali zadovoljiti ozbiljnom večerom na kojoj se razgovaralo o poslu, Sarah Brown i Michelle Obama su zajedno sa suprugama svjetskih vođa uživale u delicijama Jamiea Olivera

U ulozi ljubazne domaćice našla se Sarah Brown, supruga britanskog premijera Gordona Browna koja se odlično zabvaljala s damama koje su dopratile svoje supruge na G20 summit u London.

Osim supruga svjetskih vođa na večeru su stigle autorica Harry Pottera, J.K. Rowling i supermodel Naomi Campbell.

Sarah Brown i Michelle Obama plijenile su elegancijom. Gospođa Brown odjenula je crnu haljinu Britt Lintner i odgovarajuću jaknu omiljenog dizajnera Graeme Blacka, a kombinaciju je upotpunila cipelama s potpisom Jimmy Choo.

Modni znalci su dvije dame počastili nadimkom Fluffies što bi u prijevodu značilo - Prve dame koje se razumiju u modu.

Supruga američkog predsjednika odlučila se za haljinu u stilu pedesetih koju je dizajnirala Isabel Toledo. Oko vrata je stavila svoj zaštitni znak, bijele bisere.

Modni znalci su dvije dame počastili nadimkom Fluffies što bi u prijevodu značilo - Prve dame koje se razumiju u modu.

Prva dama Meksika Margarita Zavala pokazala je, po mnogima najbolju odjevnu kombinaciju dok su se mnoge dame, a među njima i supruga riuskog predsjednika Svetlana Medvedeva odlučile za svijetle i ugodne boje.

Na meniju su bili specijaliteti spravljeni prema receptima Jamie Olivera. Slavni kuhar i 15 članova njegovog osoblja dvorili su dame, a goli kuhar Jamie je osobno iznosio tanjure s delicijama.

Dvije dame su se ipak pridružile muškarcima u ozbiljnim razgovorima, predsjednica Argentine Cristina Kirchner i njemačka kancelarka Angela Merkel.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju