Glumica Eva Mendes krasi naslovnicu ruskog izdanja magazina Elle, no usprkos niskim zimskim temperaturama Eva se razgrnula i pokazala svoju putenu ljepotu u kojoj mogu uživati svi koji zavire na kiosk s novinama

Izuzetno seksi naslovnica sječanjskog Ella mnogima će odmah postati jedna od najdražih jer je glumica Eva Mendes svojom ljepotom, sigurni smo, uspjela podići temperaturu u hladnoj Rusiji.

Odjevena u grudnjak i zaogrnuta vestom, Eva je sve otkrila već na naslovnici pa u njezinoj ljepoti mogu uživati i prolaznici koji samo zavire na kiosk s novinama, no tek će se oni koji prelistaju Elle ponovno uvjeriti zašto Eva nosi titulu jedne od najseksepilnijih žena na svijetu.

Eva se prije snimanja podvrgava dijeti tijekom koje niti ne pomišlja na slatko.

Eva Mendes: 'Neka me zapošljavaju zbog izgleda'

Proglašena jednom od najljepših i najbolje odjevenih žena u 2009. Eva je otvorila sezonu naj fotografija s naslovnica za 2010.

U intervjuu otkrila tajnu kako ostaje u formi te priznala kako se prije svakog snimanja podvrgava dijeti tijekom koje niti ne pomišlja na šećer i slatko.

Ljepotica koja je otvoreno progovorila o problemima s alkoholom od kojih se izlječila Novu je godinu dočekala sretna u toplom zagrljaju voljene osobe pa joj želimo da joj sretna bude i cijela 2010.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju