Rihanna koja voli eksperimentirati s modom izgleda odlično u svakoj prilici. Boravak u New Yorku koji je iskoristila za šoping i izlaske ipak su joj pokvarile cipele s visokim potpeticama. Prilikom izlaska iz restorana morala je potražiti pomoć tjelohranitelja

Rihanna je nedavno šokirala novom frizurom koju je premijerno pokazala u New Yorku. Kratka kosa koju je dodatno izbrijala sa strane samo je jedan od hirova kojima, ako je vjerovati šuškanjima, pjevačica pokušava zaboraviti napad bivšeg dečka Chrisa Browna.

Rihanna voli šokirati odjećom pa je za jedan izlazak odjenula sako koji je otkrivao grudi i bradavice na kojim je imala samo zvijezdice.

Pomalo dječačku frizuru je na premijeri Tarantinovog filma 'Inglourious Basterds' u Londonu pretvorila u nekada jako popularnu kokoticu i oduševila modne kritičare, a povratak u New York obilježila je šeširom i velikim naočalama.

Rihanna zasjenila dugonogu Diane Kruger

Rihanna pokazala draži u bikiniju

Poput svake 21-godišnje djevojke i Rihanna uživa u šopingu, a za onaj koji je obavila u New Yorku odjenula je kratki kombinezon, ravne sandale, bijeli šešir i velike trendy naočale.

Za večernji izlazak odlučila se za boju s kojom se ne može pogriješiti te se ponovo odlučila za kombinezon i cipele s leopard uzorkom koje su joj zadale glavobolju.

Prilikom izlaska iz restorana morala je potražiti pomoć tjelohranitelja koji joj je pomogao da sigurno stigne do auta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju