Jedan od najcjenjenijih hrvatskih dizajnera Robert Sever i kataloški koncern Quelle za proljeće/ljeto 2009. pripremili su niz modnih poslastica u prepoznatljivom Sever stilu

Ideja o spajanju vizije Roberta Severa i Quelle logistike preko FHR designa, je dobila zeleno svjetlo krajem 2008.godine, kada su kupcima po prvi put ponuđeni Sever t- shirtovi , koji su rasprodani u rekordnom roku

Za proljeće/ljeto 2009.g. Robert Sever i Quelle su pripremili cijeli niz modnih poslastica, sa prepoznatljivim 'Sever' štihom, u vidu zanimljivih print t-shirtova, laganih traperica, hlača te nezaobilaznih 'must have' komada: remenja, modnih privjesaka,ogrlica, narukvica itd.

Posebno mjestu u ponudi zauzimaju Sever torbice, koje su stekle kultni status među poklonicama njegovog dizajna.

Robert Sever glasi kao jedan od najpoznatijih hrvatskih dizajnera nove generacija te apsolutni 'must have' svake modno osviještene Hrvatice po pitanju torbi, nakita ali i raznih print kreacija koje su mu donijele priznanje struke i javnosti.

Severov rad uvijek je jasno prepoznatljiv zbog njegove majstorske manipulacije grafičkog dizajna, modnog simbolizma i kakofonije boja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju