Otkrivamo kako se ovog ljeta provode i zabavljaju ljepotice. Ivanu Ergić sreli smo na plaži u Vodicama, svijetski poznati model Nevenu Dujmović u Zadru, a Jelenu Rozgu u primoštenskoj Aurori, gdje je pjevačica već dobila i novogodišnji angažman

Po vodičkim plažama odmara se bivša Miss, Ivana Ergić, a ovo ljeto ne misli partijati. Sunčanje i kupanje bit će joj dovoljno.

'Nema partijanja. Postala sam penzićka. Ove godine samo želim biti malo duže u Vodicama', rekla je Ivana Ergić.

Ivana je nedavno bila na Ibizi gdje se držužila s kapetanom nogometnog kluba Barcelona - Karlesom Pujolom. Mediji su brzo objavili kako je nova ljubav na pomolu.

'Ma nastala je fama oko te jedne slike. Bili smo u istom klubu i upoznali se. That's it', tvrdi Ivana.

Svjetski poznati model Nevena Dujmović ljeto provodi u Zadru i na Pašmanu, a vrijeme će iskoristiti i za igranje nogometa.

'Volim sport. I nogomet i košarku. Sad imamo turnir u nogometu pa nam dečki daju da i mi cure malo igramo, objasnila je Nevena.

Nevena se iduće godine udaje, no zbog toga ne misli stati s karijerom u inozemstvu.

Neću više odlaziti na duže vrijeme, ali dovoljno sam upoznala klijenata da odem nešto odraditi i zadržim se kratko, rekla je Nevena

Skromna i simpatična Nevena zasigurno će ovo ljeto mamiti uzdahe brojnih muškaraca na plaži.

Jelena Rozga odmarat će se na Tajlandu, ali tek u siječnju. Gotovo cijeli tjedan nastupa, a to joj pomaže da ne misli na tračeve poput onog da je trebala biti Kerumova pročelnica za kulturu.

'To je bilo strašno što su napravili. Morala sam se opravdavati, a to je ono što najmanje volim', kaže Jelena.

Dok joj jedni podmeću, drugi je ne skidaju s trona. Istoćni susjedi je obožavaju.

'Prije 3 dana sam bila u Vrnjačkoj banji. Trčali su za mnom, htjeli me dodirnuti... kažu ajme ti nisi operirana, rekla je kroz smijeh.

Gospe moja obuci mi bilo... pjevala je to Jelena prije tri godine, no udala se još nije. Ipak uvijek je s nekim povezuju.

'Evo sad nas dvoje sjedimo tu pa odmah kažu da smo skupa. Ma zaboli me. Neka pričaju', rekla je Jelena.

 A dok jedni razglabaju s kim je pjevačica, drugi će pamtiti atmosferu koju je priredila u primoštenskom klubu!

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju