Seksepilna Scarlett Johansson još je jednom je dokazala kako na njoj baš sve izgleda dobro. Za potrebe svog novog filma The Spirit odjenula je kostim gejše i ponovo zablistala te dokazala zašto je smatraju jednom od najljepših mladih glumica u Hollywoodu


U filmu The Spirit glumi fatalnu ženu iz četrdesetih godina, a pojavljuje se u izdanjima u kakvima je obožavatelji još nisu vidjeli.

U jednoj od scena Scarlett je odjevene u usku crnu uniformu medicinske sestre koja otkriva njezin dekolte, cipele s visokim potpeticama i naočale tamnog okvira. I dok će mnogi primjetiti kako je ova odjeća Scarlett ukrala seksepil on se vraća već u idućoj sceni.

Trebate li savjet za ljepotu pitajte Scarlett!

Odjevena poput gejše s crvenim ružem na usnama i podignutom plavom kosom mlada glumica dokazuje kako ni razni kostimi ne mogu sakriti sve ono zbog čega je smatraju jednom od najljepših glumica mlade generacije.

Radnja filma The Spirit smještena je u izmišljeni grad u kojem se superheroji bore protiv zlikovaca. Scarlett glumi lik po imenu Silken Floss.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju