Nova Kraljica Hrvatske je 17-godišnja Neva Bagić. Tako je odlučio žiri na izboru održanom u hotelu Phoenix u Zagrebu. Okupljenje je zabavljala Simona Gotovac, a program je vodila Vlatka Pokos

Sedamnaestogodišnja srednjoškolka iz Zagreba Nevia Bagić ponijela je laskavu titulu, a žiri i sve prisutne je očarala svojim šarmom, ljepotom i nastupom.

Izbor je održan u zavodljivom ambijentu Latino kluba, a krunu je na 17 izboru po redu dobila 17-godišnja Neva.

Za prvu pratilju je odabrana je Sara Stepanke iz Osijeka, a Nikolina Bakmaz iz Zaprešića je ponijela lentu druge pratilje.

Titulu Miss šarma je ponijela djevojka iz Splita, Natka Jakšić.

Vlasnik licence Josip Rikard Gumzej nije skrivao zadovoljstvo izborom, a Nevi je prognozirao ulazak među pet prvih djevojaka na svjetskom izboru.

Djevojke su se predstavile u različitim večernjim haljinama i kupaćim kostima.

Program je vodila Vlatka Pokos, a u glazbenom dijelu je nastupila Simona Gotovac koja usprkos nesređenom obiteljskom životu i javnim svađama s Antom uspješno radi svoj posao.

Sve dosadašnja Kraljice Hrvatske su ostvarile uspješnu manekensku karijeru, a Iva Radić-Balaban, Emina Pezo-Šokota i Ivona Andrijašević-Živković su ljubav pronašle s nogometnim reprezentativcima s kojima su i osnovale obitelj.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju