Gotovo dvije tisuće bogatih i slavnih došlo je na glamurozni koncert Kylie Minoque u Dubaiju. Bio je to vjerojatno najskuplji party ikad, stajao je 20 milijuna funti, a povod je otvaranje resorta Atlantis Palm Jumeirahon vrijednog milijardu i funti. Bacite oko na haljine i inspirajte se za glamourozni doček Nove godine

Brojčano bi to moglo izgledati ovako: Dvije tisuće bogatih i slavnih, dvadeset milijuna funti vrijedan party na kojem je gostovala Kylie Minoque i otvaranje resorta vrijednog jednu milijardu funti.

Sarah Ferguson, Charlize Theron i njezin suprug Stewart Townsand, Yasmin Le Bo, Lily Allen, Natalie Imbruglia, Agyness Deyn, Rhys Ifans, Chris Tucker, Samantha Ronson koja je te večeri DJ-irala, Lindsay Lohan, Jane Jackson... i još mnogo njih okupilo se na prigodnom koncertu Kylie Minoque.

Kako je sve izgledalo kao doček Nove godine, pogledajte što su zviijezde odjenule i inspirirajte se za vaš glamurozni provod. Možda neće biti toliko skup, zapravo sigurno neće biti toliko skup, barem možete jednako dobro izgledati.