Gotovo dvije tisuće bogatih i slavnih došlo je na glamurozni koncert Kylie Minoque u Dubaiju. Bio je to vjerojatno najskuplji party ikad, stajao je 20 milijuna funti, a povod je otvaranje resorta Atlantis Palm Jumeirahon vrijednog milijardu i funti. Bacite oko na haljine i inspirajte se za glamourozni doček Nove godine

Brojčano bi to moglo izgledati ovako: Dvije tisuće bogatih i slavnih, dvadeset milijuna funti vrijedan party na kojem je gostovala Kylie Minoque i otvaranje resorta vrijednog jednu milijardu funti.

Sarah Ferguson, Charlize Theron i njezin suprug Stewart Townsand, Yasmin Le Bo, Lily Allen, Natalie Imbruglia, Agyness Deyn, Rhys Ifans, Chris Tucker, Samantha Ronson koja je te večeri DJ-irala, Lindsay Lohan, Jane Jackson... i još mnogo njih okupilo se na prigodnom koncertu Kylie Minoque.

Kako je sve izgledalo kao doček Nove godine, pogledajte što su zviijezde odjenule i inspirirajte se za vaš glamurozni provod. Možda neće biti toliko skup, zapravo sigurno neće biti toliko skup, barem možete jednako dobro izgledati.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju