Glumica Thandie Newton koja je zaštitno lice Martinijeve kampanje 'Stay beautiful' pojavila se na partyju odjevena u crnu haljinu koju su modni kritičari opisali kao 'ofucane zastore spojene tankim koncem'. Srećom, njezina je ljepota zasjenila krivi odabir odjeće

Oskarovka Thandie Newton je prilikom izlaska iz automobila kojim je stigla na Martinijev party ostavila dojam kao da je pobjegla iz salona prije nego je njezina haljina dovršena.

Crna haljina ukrašena čipkom izgledala je dobro kada se glumica uspravila pa je ostatak večeri prošao bez zajedljivih komentara okoline.

Umor i loš odabir haljine nisu uspjeli zasjeniti ljepotu glumice koju je Martini odabrao za svoje zaštitno lice.

Zaštitno lice kampanje 'Stay beautiful', prekrasna Thandie Newton bez obzira na čudnovat odabir haljine zasjenila je sve prisutne iako ju je snimanje reklame prilično iscrpilo.

'Snimanje je trajalo od sedam ujutro do kasno navečer, a u svakom sam trenutku morala izgledati odmorno i svježe iako me pred kraj svladao umor', priznala je glumica.

Snimanje je prošlo u odličnoj atmosferi, a Thandie je priznala i kako se zaista dobro zabavila iako je ljude s kojima je radila upoznala nekoliko minuta prije početka snimanja.

'Na reklami izgledamo poput starih prijatelja koji se odlično zabavljaju uz piće. Iako sam te ljude upoznala na sam dan snimanja stvarno smo se super zabavljali', prisjetila se lijepa glumica.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju