Lydia Guevara, unuka legendarnog revolucionara Che Guevare, odlučila je i sama doprinijeti u borbi za bolji svijet, no ne s vatrenim oružjem kao djed nego onim najjačim svake žene – ljepotom.

Unuku Che Guevare 'regrutirala' je PETA (People for the Ethical Treatment of Animals), udruga koja se bori za prava životinja, a na photosessionu koji je organiziran Lydia je bila obučena u čizme i maskirne hlače, na glavi je imala beretku, dok joj je torzo bio gol, prekriven jedino s dva redenika napunjena ne mecima nego – mrkvicama.

Ovom kampanjom želimo poručiti ljudima da se pridruže vegetarijanskoj revoluciji.

'To je na nekin način odavanje počasti njezinom pokojnom djedu. Ovom kampanjom želimo poručiti ljudima da se pridruže vegetarijanskoj revoluciji.', rekla je glasnogovornica udruge.

Lydia Guevara je vegetarijanka i kada su čelnici PETA-e saznali tu informaciji odmah su joj ponudili da sudjeluje u novoj kampanji, no što je ona odmah pristala. Biti će to prva kampanja PETA-e koja promovira vegetarijanstvo u Južnoj Americi.

A ako je za vjerovati nekima od glasova koji dolaze iz PETA-e, uskoro bi svjetlo dana mogla ugledati i kampanja s razgolićenom Nataschom Kampusch, Austrijankom koja je bila oteta i osam godina zarobljena u podrumu, kako izvještava Daily Mail.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju