Victoria Beckham je ponovno na aerodromu, no ovaj put je za šetnju do aviona odabrala uske hlače s neobičnim patentom koje su naglasile njezin premršavi izgled i otkrile rupu između nogu. Tom eje dodala nezaobilazne previsoke potpetice

Victoria se izgleda drži tri stvari kada je u pitanju odijevanje pa su tako njezin najčešći izbor uske haljine, tajice ili izrazito uske hlače i visoke potpetice. Kao modni dodatak tu je gotovo uvijek jedna od Hermes torbi iz njezine bogate kolekcije.

Victoria smatra kako je sama najbolji model za svoju odjeću te pazi na prehranu kako bi bila mršava poput modela koji šeću pistama.

Paparazzi su je na aerodromu u Los Angelesu snimili u uskim hlačama s neobičnim patentnim zatvaračem na stražnjem dijelu.

Victoria jedva održava ravnotežu u potpeticama

Victoria Beckham je ovisna o torbama

Posh koja u posljednje vrijeme često nosi modele iz svoje kolekcije, ni ovaj put nije napravila iznimku. Uske hlače u boji pudera su jedan od smjelijih komada koje sama potpisuje.

No kako bi što više naglasila mršavost Victoria je na unutrašnju stranu bedara ušila crni materijal koji, za mnoge žene kritično područje, čini mršavijim.

Njoj to zaista nije potrebno, no svoje modele izgleda želi predstaviti onakvima kakvi jesu iako ovaj put možda nisu najbolji izbor za nju.

Gospođa Beckham smatra kako je sama najbolji model za svoju odjeću stoga se pridržava posebne zdrave dijete koja uključuje bobičasto voće i sushi.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju