Kylie Minogue je zvijezda nove reklamne kampanje španjolske kompanije Tous, koja je australsku glumicu unajmila da reklamira njihov nakit i modne dodatke, jer su željeli biti sigurni u uspjeh projekta.

'Željeli smo kampanju koje će biti vrlo hrabra, odisati svježinom i posebnošću atmosfere. Da bi uspjeli dočarati taj duh vesele raskošnosti i sofisticiranosti, samo najbolje je dolazilo u obzir, a za mene to je Kylie Minogue.', rekla je Rosa Oriol. Tousova do-predsjednica i direktorica dizajna u izjavi za medije.

Za potrebe reklamne kampanje angažirana je poznata redateljica i fotograf Ellen von Unwerth, koja je postala poznata s fotografijama Claudie Schiffer za reklamnu kampanju Guess? Jeansa. Od tada njezini su se radovi pojavili na naslovnicama svih važnijih modnih časopisa poput Vougea, Vanity Faira, L'Uomo Vougea i I-D-a.

Samo najbolje je dolazilo u obzir, a za mene to je Kylie Minogue.

Ellen von Unwerth se specijalizirala za erotičnu ženstvenost što se može i vidjeti u reklami koja je zamišljena kao rođendanska zabava iznenađenja priređena Kylie u čast, a za snimanje nove Tousove kampanje von Unwerth je izabrala luksuzni apartman pariškog hotela Le Meurice.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju