Nina Morić i žena koja joj je otela supruga Belen Rodriguez našle su se u središtu pažnje na Tjednu mode u Milanu. Glamurozne kreacije pale su u drugi plan, a ženska zavist i ljubomora su uzele maha

Obje dame pojavile su se kako bi nosile revije poznatih kreatora, no okupljene novinare i talijansku javnost više je zanimao susret bivše i sadašnje ljubavi Fabrizija Coronea.

Nina koju je na Tjedan mode pozvao Enrico Coveri se cijelo vrijeme skrivala ispod tamnih naočala i spretno izbjegavala susret sa suparnicom koja je u vezi s njezinim bivšim suprugom.

Na pitanja novinara je odgovarala kratko i bez osmjeha dajući im do znanja kako joj uopće nije ugodno razgovarati o skandalima koji prate njezin ljubavni život. Kratko i jasno je odgovorila kako se osjeća dobro te da više ne pridaje važnost informacijama koje o sebi pročita u novinama.

Belen Rodriguez se na najvažnijem modnom događaju u Italiji pojavila na poziv modne kuće Clips, a iako u backstageu nije srela Ninu Morić modele je na reviji predstavila s posebnim sjajem u očima. Izgleda kako se fatalna Argentinka ipak osjeća kao pobjednica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju