Prvo je Peaches Geldof snimila katalog za Agent Provocateur, a potom je i njezina mlađa sestra Pixie dobila istu priliku. Osim slavnog prezimena, djevojke nemaju baš zbog čega su postale manekenke. Niske su, ne osobito lijepe, ali zato dovoljno divlje

Ipak, osim slavnog prezimena, djevojke nemaju baš ništa zbog čega su promptno regrutirane u svijet modela. Poprilično su niske, ne osobito lijepe, a poznate su i po svojim divljim partyjima

Prvo je starija Peaches snimila katalog za Agent Provocateur, a potom je i osamnaestogodišnja Pixie dobila jednaku priliku.

Njezine nove fotografije su umnogome različite od sestrinog.

Dok je Peaches snimljena u gotik stilu, a fotografije su seksualno zrelije, Pixie je snimljena kao djevojčica, u nježnom korzetu i djevojački nevino.

Ipak, osim slavnog prezimena, djevojke nemaju baš ništa zbog čega su promptno regrutirane u svijet modela. Poprilično su niske, ne osobito lijepe, a poznate su i po svojim divljim partyjima.

Peaches je tako u britanskim medijima proglašena razmaženom i neprofesionalnom, u tisku je prije nekoliko mjeseci osvanuo i njezin popis omiljenih droga koji je ostavila u kafiću.

A Pixie je nedavno ostavila dojam na osoblje hotela Camden gdje je provela noć s Rickyjem Wilsonom, frontmenom Kaiser Chiefsa.

Njezina je reputacija za jednu osamnaestogodišnjakinju prilično negativna, a uskoro bi mogla i prestići svoju dvije godine stariju sestru. U međuvremenu, sestre očekuju mnoge modne prilike koje (ne)će vjerojatno dobro iskoristiti.

Osebujni stil Pixie Geldof na jednom od britanskih partyja


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju