Podignuta stražnjica, naglašeni bokovi i tanak struk su aduti koje svaka žena ima na popisu božićnih želja. I dok mnogi misle da ih mogu ostvariti jedino uz pomoć spretnih ruku plastičnih kirurga, dizajneri donjeg rublja nude jednostavnije i manje bolno rješenje

Ono što ženu čini lijepom i zavodljivom je seksipilna figura koja se skriva ispod haljine. Duge noge i podignute grudi su aduti koji muškarce ostavljaju bez daha pa su pripadnice nježnijeg i ljepšeg spola često spremne na sve kako bi zadivile partnera.

Glamurozan izgled koji je bio rezerviran samo za slavne dame na crvenom tepihu, uz pomno odabrano donje rublje postati će privilegija svake žene.


No, ono što se skriva ispod haljine je tajna koju stvaraju spretne ruke dizajnera donjeg rublja. Pravilno odabrani komadi podižu stražnjicu, uvlače trbuh i naglašavaju struk bez bolnih rezova skalpelom i liposukcije od koje se žene oporavljaju mjesecima.

Bapske gaće u kojima je Bridget Jones zavela muškarca svojih snova otišle su u povijest, žene sada na raspolaganju imaju seksipilno donje rublje koje oblikuje tijelo i izmamljuje uzdahe.

U modu se vratilo glamurozno donje rublje izrađeno od najfinijih materijala po uzoru na steznike i korzete koje su nosile žene u pedesetima. Njegova funkcija je oblikovati tijelo i u samo nekoliko trenutaka pretvoriti ženu u pravu seks bombu.

Glamurozan izgled koji je do sada bio rezerviran samo za slavne dame na crvenom tepihu uz pomno odabrano donje rublje postati će privilegija svake žene. Pravilno odabrani korzeti i steznici koji oblikuju tijelo pretvorit će pripadnice ljepšeg spola u seksi božice. Bez skupih injekcija botoxa, liposukcija i silikonskih umetaka.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju