Zajedljiva urednica Voguea Anna Wintour svoju je moć usmjerila na Britanku Siennu Miller, a fotografiju glumice koja je krasila naslovnicu naprestižnijeg modnog časopisa u rujnu 2007. nazavala je neurednom


Sienna Miller koja se pojavila na naslovnici američkog Voguea u rujnu 2007. tek je sada zapela za oko glavnoj urednici tog prestižnog časopisa, zloglasnoj Anni Wintour.

Anna je naslovnu fotografiju nazvala neurednom, a glumicu opisala kao nezainteresiranu za vrijeme snimanja. Također je spomenula kako je bilo potrebno previše rada na fotografiji koja je naknadno uređivana u Photoshopu.

Anna je naslovnu fotografiju nazvala neurednom, a glumicu opisala kao nezainteresiranu za vrijeme snimanja.

Siennu je za fotografirao Mario Testino, no Vogueov tim je morao iskoristiti dvije fotografije te ih spojiti i retuširati kako bi zadovoljila potrebe naslovnice.

I dok Anna Wintour na površinu izvlači prljavo rublje, Vogueov tim tvrdi kako su uvjereni u Sienninu lljepotu. 

'Photoshop se koristi na svakoj fotografiji koja izlazi u Vogueu. Koliko nam znači Siennina ljepota pokazali smo i time što smo je odabrali za rujansku naslovnicu koaj je najvažniaj naslovnica u cijeloj godini', rekao je Patrick O'Connell iz Voguea.

A. Wintour: Modni promašaj godine

Najmoćnija žena modne scene podupire Obamu


Glasnogovornica glumice je u Siennino ime priznala kako je prilikom uređivanja njezinih fotografija korišten Photoshop. 'Sienna to nikada nije skrivala, priznaje kako se Photoshop koristi prilikom svakog fotografiranja', tvrdi


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju