Zajedljiva urednica Voguea Anna Wintour svoju je moć usmjerila na Britanku Siennu Miller, a fotografiju glumice koja je krasila naslovnicu naprestižnijeg modnog časopisa u rujnu 2007. nazavala je neurednom


Sienna Miller koja se pojavila na naslovnici američkog Voguea u rujnu 2007. tek je sada zapela za oko glavnoj urednici tog prestižnog časopisa, zloglasnoj Anni Wintour.

Anna je naslovnu fotografiju nazvala neurednom, a glumicu opisala kao nezainteresiranu za vrijeme snimanja. Također je spomenula kako je bilo potrebno previše rada na fotografiji koja je naknadno uređivana u Photoshopu.

Anna je naslovnu fotografiju nazvala neurednom, a glumicu opisala kao nezainteresiranu za vrijeme snimanja.

Siennu je za fotografirao Mario Testino, no Vogueov tim je morao iskoristiti dvije fotografije te ih spojiti i retuširati kako bi zadovoljila potrebe naslovnice.

I dok Anna Wintour na površinu izvlači prljavo rublje, Vogueov tim tvrdi kako su uvjereni u Sienninu lljepotu. 

'Photoshop se koristi na svakoj fotografiji koja izlazi u Vogueu. Koliko nam znači Siennina ljepota pokazali smo i time što smo je odabrali za rujansku naslovnicu koaj je najvažniaj naslovnica u cijeloj godini', rekao je Patrick O'Connell iz Voguea.

A. Wintour: Modni promašaj godine

Najmoćnija žena modne scene podupire Obamu


Glasnogovornica glumice je u Siennino ime priznala kako je prilikom uređivanja njezinih fotografija korišten Photoshop. 'Sienna to nikada nije skrivala, priznaje kako se Photoshop koristi prilikom svakog fotografiranja', tvrdi