Za neke je ljeto doba godine kada ni ne pomišljaju na nošenje zatvorenih cipela, ali jednog modela obuće većina dama neće se odreći bez obzira na (visoke) temperature.

Galerija Kristina Prgić Street style izdanje Kristine Prgić Bijele tenisice najviše se nose tijekom ljetnih dana +0 Street style izdanje Kristine Prgić

Naravno, radi se o tenisicama. Obožavamo ih bez obzira na godišnje doba pa ih "prošvercamo" u svoje kombinacije čak i po zimi prilikom nepovoljnih snježnih vremenskih uvjeta.

Kako bismo ih onda mogle zanemariti tijekom ljeta? Nosimo ih uz sve odjevne komade, od traperica do haljina, a posljednjih tjedana u "street style" izdanjima domaćih ljubiteljica mode često ih viđamo i uz suknje.

Upravo je takvu kombinaciju u šetnji po zagrebačkoj Ilici "isfurala" Kristina Prgić čija modna izdanja možete pratiti na njezinom Instagram profilu.

Street style izdanje Kristine Prgić Street style izdanje Kristine Prgić (Foto: Slaven Janđel)

Bijelu suknju s prorezom lijepa Kristina spojila je s crnom majicom ukrašenom printom i volanima, trendi torbicom oko struka u crvenoj boji i ranije spomenutim tenisicama.

Selena Gomez u Golden Goose tenisicama Franka Batelić: Kul tenisice kojima ne mogu odoljeti ni svjetske zvijezde

Slika nije dostupna Zrinka Cvitešić: "Otpisane" tenisice kojih se ni lijepa glumica ne odriče

Odabrala je jednostavan model u bijeloj boji koji je zbog odsustva printa i aplikacija vrlo svestran i nosiv u raznim prigodama.

Bijele tenisice definitivno su najpopularnije upravo tijekom ljetne sezone zbog stabilnijih vremenskih uvjeta.

Bijele tenisice najviše se nose tijekom ljetnih dana Bijele tenisice najviše se nose tijekom ljetnih dana (Foto: Slaven Janđel)

Tako ćemo tijekom jeseni i zime zbog vlažnog vremena ipak prije posegnuti za modelima u boji, a bijelim tenisicama najviše vjerujemo tijekom ljeta kada nema previše opasnosti od kiše i bljuzge koja im ekspresno mijenja boju.

Još jedna prednost nošenja bijelih tenisica tijekom vrućih dana jest u tome da one ne blijede, za razliku od modela u tamnim nijansama koje ipak posustanu pred suncem i prije ili kasnije izgube svoju originalnu boju.

POGLEDAJTE:

Od 75 do 179 kn: 10 bijelih tenisica na popustu idealnih za ljeto Reserved bijele tenisice, 179,90 kn (prije 349,90 kn) Bijele tenisice na popustu iz trgovina 2019. - 9 Bijele tenisice na popustu iz trgovina 2019. - 10 +6 Bijele tenisice na popustu iz trgovina 2019. - 5

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju