Vodice su bez sumnje jedno od najpopularnijih odredišta na našem Jadranu, a u ovom dalmatinskom gradu uživa i atraktivna brineta koja je na obali mora "hvatala" savršen selfi

Selfiji s mora preplavljuju posljednjih dana društvene mreže, a sigurni smo da će selfi lijepe brinete koja odmara u Vodicama prikupiti mnogo lajkova.

Selfiji s mora preplavljuju posljednjih dana društvene mreže, a sigurni smo da će selfie lijepe brinete koja odmara u Vodicama prikupiti mnogo lajkova

Uživajući uz obalu mora, ova lijepa dama okinula je nekoliko fotografija kako bi snimila savršeni selfi, a pritom je izgledala poput prelijepe morske sirene. Za dan na plaži izabrala je jednostavan, klasičan bikini crnog donjeg dijela te gornjeg dijela bez naramenica boje breskve. Slične modele bikinija bez naramenica iz trgovina pogledajte u fotogaleriji.

Ovakva ljepotica i čarobno Jadransko more u pozadini "sastojci" su za savršenu fotografiju s ljetovanja. Pogledajte i fotografiju boginje s Krke dostojnu 650.000 lajkova.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju