Pseći stil, poznat i kao 'doggy style', jedna je od najčešće korištenih i najuzbudljivijih seksualnih poza. Jednako privlačna muškarcima i ženama, omogućuje duboku penetraciju i veliki užitak za oba partnera. Donosimo 10 prijedloga uz koje ćete dobiti još više zadovoljstva u ovoj ljubavnoj igri

1. Uspravite se na noge
U većini slučajeva, žena pri odnosu na ovaj način klekne i spusti dlanove na krevet. Iako položaj nije neugodan, dugotrajnije izlaganje može dovesti do nadraženih koljena i boli u vratu. Stoga se ne suzdržavajte uspraviti tijekom vođenja ljubavi. Umjesto kreveta, naslonite se na zid ili stolicu.

2. Koristite jastuke
Ako volite imati opušteno tijelo tijekom spolnog odnosa, položite jastuke ispod zdjelice i grudi. Osim što će vam pružiti mekani oslonac, jastuci će pomoći muškom partneru da ima bolji kut penetracije.

3. Napustite spavaću sobu
Jedna od velikih prednosti ove poze u seksu je što ne trebate biti u spavaćoj sobi da biste uživali u njoj. Probajte je pod tušem, u kuhinji, dnevnoj sobi, pa čak i na stubištu. Dapače, ukoliko se naslonite na mašinu za rublje koja radi, njene bi vibracije mogle utjecati na vaš senzualni doživljaj.

Čak i sramežljivije žene vole 'doggy style' pozu jer tijekom odnosa u njoj partner ne vidi njihovo lice te se lakše mogu osloboditi

4. Preskočite striptiz
Iako je predigra važan element ljubavnog odnosa, iznenađenje isto može dovesti do velikih uzbuđenja. Samo povucite svoju haljinu preko bokova i skinite donje rublje, te nasmiješeno pozovite partnera da odmah prijeđe na stvar.

5. Pomozite si rukom
Usprkos činjenici da ova poza pruža duboku penetraciju, tijekom odnosa možete lako rukom stimulirati svoj klitoris za još snažnije senzacije. Ovo je jedan od najboljih načina za postizanje orgazma u krevetu.

6. Ne zaboravite grudi
Ukoliko spadate u grupu žena koje vole da im partner miluje grudi, 'doggy' bi vam mogla postati omiljena poza. Jednostavno zgrabite partnera za ruke, i položite mu ih na svoje bradavice. Tako mu možete i zorno pokazati kako želite da vas dira, te ga podučiti za buduće odnose.

7. Oslobodite se
Čak i sramežljivije žene vole ovu pozu, jer tijekom odnosa u njoj partner ne vidi njihovo lice te se lakše mogu osloboditi. Zato dajte strasti na volju- glasno uzdišite, vičite, govorite mu proste riječi i činite sve što bi se bojali činiti u nekoj intimnijoj pozi.

8. Prijeđite na analno
Iz ovog položaja, muškarac može prilično jednostavno prijeći s vaginalnog na analni seks. Samo upotrebljavajte prezervative i lubrikante, kako bi zaobišli neželjenu bol i higjenske neugodnosti.

9. Raditi na senzualnosti
Tko kaže da 'doggy' mora biti isključivo strastven i pohotan položaj? Pretvorite ga u nježno i senzualno iskustvo tako da ga primjenite u kadi, ili se polegnite jedan kraj drugoga u krevetu i polako vodite ljubav 'sa strane'.

10. Preuzmite kontrolu
Iako izgleda kao da je muškarac u ovom položaju glavni, žena itekako ima veliku kontrolu. Podizanjem struka i leđa možete kontrolirati dubinu i kut penetracije, a uspijete li ga primiti za bokove, moći ćete utjecati i na tempo kojim ulazi u vas.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju