Nitko nije savršen, no svi smo mi u potrazi za osobom koja savršeno odgovara našim željama, očekivanjima i potrebama. Evo kako možete prepoznati 'partiju' koja se ne ispušta iz ruku

1. Uvijek se hvali vašim postignućima u društvu. Bez obzira jeste li dobili promaknuće na poslu ili naišli na odlično parkirno mjesto u centru grada, njegova su usta 'puna' priča o vašim talentima.

2. Ponaša se poput gentlemana, pa vam otvara vrata i nosi vrećice iz trgovine iako ste u vezi već godinama.

3. Ne želi vas mijenjati. On zna da svaka osoba ima svoje prednosti i mane.

4. Govori vam kako se osjeća, a rečenice poput 'Nedostaješ mi' nisu samo naučene fraze koje s vama dijeli 'pod prijetnjom'.

5. Pred njim se možete rasplakati bez srama. On zna da se ne možete suzdržati od korištenja papirnatih maramica kad gledate neki dokumentarac o napuštenim životinjama ili čitate ljubavnu priču.

Nitko nije savršen. Pitanje glasi: jeste li savršeni jedno za drugo?

6. Blizak je s članovima vaše obitelji, i omogućio vam je da se povežete s njegovom roditeljima i braćom.

7. Povezan je s vašim prijateljima. Ako imate loš dan bez problema će ih uključiti u vaše zajedničke aktivnosti kako bi vam svi zajedno popravili raspoloženje.

8. Dopušta vam da se 'ispušete' kad vas isfrustrira neka sitnica. On zna da vam ne može uvijek pomoći, i da vam je nekada potrebno samo zainteresirano uho koje će poslušati vaše probleme.

9. Bez ikakvog posebnog povoda kaže vam da dobro izgledate. Čak i onih dana u mjesecu kad 'gubite vrijeme' po kući u običnoj majici i trenirci.

10. S njim možete putovati gdje god poželite bez straha od stalnih svađa i prepirki.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju