Poljubac između muškarca i žene može otkriti puno o njihovom odnosu i osjećajima. I dok onaj sočni (francuski) opisuje strast i žudnju, nježni i dugi (usne na usne) snažnu ljubav, postoje i takozvani "hladni" poljupci koje bi svi parovi trebali izbjegavati


Rutinski poljubac

Poljubac s vrata, odnosno onaj koji pri ulasku u stan ili na dogovorenom susretu već refleksno i bez osjećaja uputite partneru zapravo se uopće ne računa. Takav poljubac opisuje naviku i ima jednaki učinak kao i obični pozdrav "bok".

Sljedeći puta kada se nađete s partnerom sjetite se ovih riječi i pokušajte se barem na sekundu ili dvije zadržati na partnerovim usnama i odmah ćete osjetiti jedan mali, ali slatki osjećaj ugode na kojem će vam i partner biti zahvalan.

Poljubac s vrata, odnosno onaj koji pri ulasku u stan refleksno i bez osjećaja uputite partneru zapravo se uopće ne računa

Namješteni poljubac
Trenutak kada vam se partner približava da vam pokloni poljubac, a vi refleksno namještate obraz opisuje ovu vrstu poljupca u kojem baš i nema osobitih osjećaja. Iako poljubac u lice, nos ili čelo može biti vrlo simpatičan i strastven te opisuje povjerenje i naklonost, spomenuta reakcija daleko je od toga jer govori "nisam raspoložena".

Sljedeći puta kada se nađete u spomenutoj situaciji okrenite glavu prema partneru i iznenadite ga simpatičnim, spontanim poljupcem u usne koji će vas oboje u trenu oraspoložiti.

Zračni poljubac
Trenutak kada napuštate prostoriju i na rastanku s metar ili dva udaljenosti skupite usne i pošaljete brzinski zvučni poljubac. Riječ je o najhladnijem mogućem poljupcu koji nikako ne bi trebao biti upućen partneru. Osim što nema nikakvog fizičkog kontakta ovakav "izljev" nježnosti opisuje refleksnu, brzinsku reakciju 'pa -pa!'.

Sljedeći puta kada se uhvatite u spomenutoj situaciji vratite se na sekundu do partnera i poljubite ga od srca. Osim što će ostati iznenađen vaš partner će itekako osjetiti vaše emocije.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju