Važnost veličine penisa poprilično je prenapuhana tema. Na kraju krajeva, penetracija nije jedino što se događa tijekom spolnog onosa. Elementi tehnike i stila isto su važni u vođenju ljubavi, a mogu utjecati na žensko zadovoljstvo čak i kad muškarcu nedostaje nemali broj intimnih centimetara. Ako ste jedan od muškaraca s takvim problemom, ne očajavajte. Slijedite naše upute, i pokažite da ste na razini svih zadataka u krevetu

Za početak, vodite računa o predigri. Što je vaša partnerica uzbuđenija prije samog seksualnog čina, to ćete ju lakše dovesti do vrhunca. Milujte je, ljubite, vodite seksi razgovore, a nemojte se ni bojati korištenja seksualnih igračaka. U ovoj je fazi važna i stimulacija klitorisa, bilo oralno ili nježnim dodirima ruke. Ako doživi barem jedan vrhunac prije samog odnosa, vaša će izvedba već biti na razini. Posebno ako u nastavku odaberete neku od ovih poza:

Elementi tehnike i stila važni su u vođenju ljubavi, a mogu utjecati na žensko zadovoljstvo čak i kad muškarcu nedostaje nemali broj intimnih centimetara



1. Doggie
U ovoj seksualnoj pozi dolazi do duboke penetracije, pa će se ženi i najmanji penis činiti mnogo većim. Ona bi se trebala ugodno smjestiti tako da joj glava i ramena mogu doticati jastuk, dok stražnjicu diže što više može u zrak. Za najbolji kut ulaska, neka savine leđa u luk i što jače stisne bedra. Vi se tijekom odnosa naginjite naprijed i pokušavajte održavati što veći fizički kontakt. Osim što će se sve činiti intimnije, dodirivanje će je dodatno uzbuditi.

>>4 načina kako da 'veseljko' dobije na centimetrima
 

2. Zmija
U ovoj pozi žena legne na trbuh i lagano podigne stražnjicu čvrsto stisnutih nogu. Može si staviti i jastuk ispod bokova za dodatnu udobnost. Vi joj se približite bokovima, snažno stisnutih koljena. Lagano joj raširite bedra tek toliko da omogućite penetraciju i nježno uđite u nju. Vodite računa da tijekom cijelog odnosa ne oslanjate težinu na partnericu. Želite li da vas dodatno osjeti, stisnite joj bedra i omogućite jače prijanjanje vaginalnih zidova.

3. Zečje uši
Žena u ovoj pozi leži na leđima, te podiže noge da su joj koljena u visini ušiju. Ispod stražnjice se može staviti jastuk, da bi se omogućio bolji kut penetracije. Kad dođe do samog odnosa, imat će osjećaj da ste joj ispunili svu vaginu, a može si i rukom dodirivati klitoris za dodatnu stimulaciju. No ova poza zna biti iscrpljujuća za nju, obzirom da su joj noge stalno u zraku. Jednostavno ih pridržite za koljeno ili gležanj, kako bi imala bolji oslonac.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju