Tantrički orgazam jedno je od najsnažnijih senzacija koje žensko tijelo može doživjeti. Do njega se dolazi intenzivnom stimulacijom G-točke, područja u gornjim dijelovima vaginalnih zidova koje je izuzetno osjetljivo na dodir. Iako G-točku nije uvijek lako naći, postoje seksualne poze u kojima ju je lako stimulirati

Dodir cvijeta
Osim što je odličan za stimulaciju G-točke, dodir cvijeta lako može dovesti do višestrukih orgazama. Preporuča se ženama u prvim mjesecima trudnoće, a omiljen je i među osobama koje imaju problema s prekomjernom težinom.

Sličan je klasičnom misionarskom položaju u kojem žena raširi noge i pusti da muškarac legne na nju. No u ovom slučaju, nakon penetracije žena podigne noge tako da ih prebaci preko njegovih ramena ili ih položi na njegova prsa. On može kleknuti, naslanjajući se na njene bokove. Dodir cvijeta je odličan za snažnu penetraciju, i vrlo često dovede do nezaboravnog orgazma.

Vruće stapanje
U nju se dolazi tako da muškarac sjedne na krevet, raširi noge, ruke zabaci iza leđa i nasloni se na njih. Žena tad sjedne na muškarčevo međunožje tako da prebaci svoja koljena preko njegovih ramena, te se nasloni na svoje ruke koje položi između njegovih nogu. Zatim se lagano ljulja uz njegovo tijelo, kontrolirajući ritam i tempo tijekom odnosa.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju