Bez obzira je i riječ o prvom susretu ili godinama provedenim u vezi s nekim muškarcem, u njegovom ponašanju sigurno ima neka osobina ili gesta zbog koje svaki puta preokrenete očima. Od takvih osobina četiri su najrasprostranjenije među ne baš uvijek suptilnom muškom populacijom

1. Diranje intimnog dijela tijela u javnosti
Kada muškarac u javnosti ponekad i nesvjesno dodiruje svoj intimni dio tijela, ženama je to sramotno. Oni u tome ne vide ništa sporno, već to doživljavaju kao dio svoje uobičajene neverbalne komunikacije.

2. Podrigivanje i puštanje vjetrova
Ispuštanje vjetrova i podrigivanje su također u ovoj kategoriji. Ovo pak opisuju kao sasvim prirodno reakciju zbog čega im nije jasno zašto bi to bilo koga moglo uzrujati.

>> 5 stvari koje žene nikako ne žele u predigri

Kada muškarac u javnosti ponekad i nesvjesno dodiruje svoj intimni dio tijela, ženama je to sramotno

3. Nervoza i bijes u prometu
Muškarci vrlo često izgube kontrolu i pobjesne tijekom vožnje. To se posebno događa kada je u toj priči i žena. Muškarci također imaju i predrasude da se iza volana automobila koji im smeta uvijek nalazi žena.

4. Vulgarno ophođenje prema ženama
Vulgarne riječi nisu način na koji muškarac može osvojiti ženu. On takve riječi ne treba izgovarati ni u drugim situacijama. To žene jednostavno ne vole.

>> 5 ženskih laži kojih nitko nije pošteđen

5. Narcizam u krevetu
Poznato je kako muškarci misle da su najbolji u krevetu, a upravo takav pristup itekako donosi minuse kod žena. Postoji li išta gore od seksa u kojem muškarac misli samo na sebe?

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju