Muškarci za razliku od žena puno teže izjavljuju ljubav, 'volim te' su riječi koje će on teško izustiti pa je prava umješnost svake dame prepoznati neke druge znakove koji znače pravu ljubav. Otkrivamo sedam znakova za koje stručnjaci tvrde da u svijetu muškaraca imaju jednako značenje kao izjava ljubavi

1. Kontakt očima
Pozornost usmjerena smo na oči tijekom razgovora otkriva muškarca koji je usredotočen na razgovor i smatra vas bitnim sugovornikom. Stoga sljedeći puta tijekom razgovora obratite pažnju vrludaju li njegove oči svugdje osim prema vama, jer ako je tako velike su šanse da se vaš partner svega zasitio, a da vašu vezu uzima zdravo za gotovo.

2. Dodiri
Kada je riječ o bliskom kontaktu dvije osobe on podrazumijeva, osim igrica pod plahtama još neke jednako konkretne poteze. Zagrljaj pred društvom, dodir dlanom o dlan dok gledate film otkrivaju kako vaš muškarac voli vrijeme provoditi s vama.

3. Interes za svakodnevne obaveze
Što se dogodilo na poslu, da li je vaša prijateljica riješila bračne probleme i kamo otići za vikend pitanja su koje postavlja zaljubljen muškarac. Takav naime ne bježi od potrebe da učini vašu vezu boljom i kvalitetnijom, osim toga na taj način otvoreno iskazuje ljubav.

4. Druženja
Ukoliko se vaša veza i vrijeme provedeno zajedno svode samo na krevet i kretanje unutar stana, takav muškarac definitivno nije materijal za ozbiljnu vezu. Onaj pravi uz potrebno njemu i vama vrijeme za sebe, ostatak će uživati u zajedničkim aktivnostima, navikama i druženjima.

5. Jedina
Male geste poput poziva da mu se pridružite na poslovnom putu dovoljne su za prepoznati ljubav u zraku čiji tonovi zvuče ozbiljno. Komplimenti, uvažavanje, poštivanje vas u društvu i novoj sredini odaju kako ste vi njegova jedina, a većeg dokaza ljubavi nema.

6. Ne bježi od problema
Vaših problema naravno na poslu, u obitelji, s prijateljicama koji nas svakodnevno okružuju. Muškarac koji će ostati s vama i biti mirna luka u kojoj možete biti iskreni onaj je pravi. No bježi li ili vas ignorira kada započnete priču o svojim malim jadima takvog slobodno pošaljite na duži godišnji.

7. Uvodi vas u svoje blisko društvo
Ne mislimo pri tomu samo na prijatelje, nego obitelj, poslovne kolege jer kada vas muškarac odluči upoznati sa sebi najvažnijim ljudima riječ je o onom koji zdravorazumski voli.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju