Koristeći magnetnu rezonancu, znanstvenici su potvrdili postojanje G točke. No ipak, kad započnu igrice ispod plahti potraga sa skrivenom točkom pretvara se u nemoguću misiju. Kako bi vam olaškali put do skrivene riznice užitka donosimo kartu putokaza

Da li vam se ikad dogodilo da vodite ljubav i, u trenutku kad vam partner priđe pod određenim kutem, osjetite navalu užitka od koje vam cijelo tijelo zatreperi? To se događa jer svojim penisom dodiruje vašu G točku. Nemojte takve trenutke prepuštati slučaju. Donosimo seksualne položaje u kojima će svaki njegov pokret stimulirati to osjetljivo i važno područje ženske intime. Za početak, par uputa za predigru.

1. Blještavo tapkanje

Ako lagano dodirujete G točku prstima, ne samo da ćete bolje osvijestiti njen položaj, već ćete uzbuditi i cijelu njenu okolicu. Probajte se sami malo poigrati, ili neka partner lagano ugura dva prsta u vas i nježno 'tapće'. Prema Yvonne K. Fulbright, autorici knjige „The Better Sex guide to Extraordinary Lovemaking“ svaki takav dodir utječe na živce oko G točke, i svaki je jednako uzbudljiv kao i prvi.

>>4 vruće istine o ženskom orgazmu

2. Strastveni brisač
Tapkanje je uzbudljivo, no ako više uživate u kontinuiranom dodiru, G točku možete stimulirati na još jedan način. Neka vaš partner nježno pomiče vrhove svojih prstiju lijevo-desno preko navedenog područja, slično kao što brisač stakla prolazi po vjetrobranu automobila. Tako će doticati same vrške živaca, a doći će i do ugodnog osjećaja kao da mu se dodiri 'preljevaju' po ovoj skrivenoj riznici užitka.

3. Užitak uz slovo 'C'
Dok ležite u poziciji žlice, neka lagano prstima dotiče vašu G točku. U jednom trenu, neka vas gornjim dijelom palca lagano dodiruje iznad ili ispod klitorisa, tako da mu cijela ruka poprimi oblik slova 'c'. Ovako će vam pružiti uzbudljivu masažu, u isto vrijeme ne gubeći kontakt s glavnom točkom vašeg uživanja.

4. Palac gore
Doktorica Laura Berman, ekspert za žensko seksualno zdravlje i autorica knjige 'The Book of Love' predlaže sljedeću pozu: kleknite na krevet, dok vam partner prilazi s leđa. Neka i on klekne, te obgrli vaše tijelo straga, dodirujući vam G točku gornjim dijelom palca jedne ruke. Drugom rukom neka vam nježno dodiruje grudi i bradavice (može vam ih i ljubiti, ako dosegne). Tako će vas zadovoljavati preko dvije erogene zone, što je sjajan uvod u vruće igre.

5. Uzbudljivo G jahanje
Najbolji položaj za stimulaciju G točke je onaj u kojem je žena gore. Kad prakticirate takav seks, slobodno težinu tijela prebacite lagano prema nazad, kako bi mu penis jače dodirivao vaše vaginalne zidove. Doktorica Flubright savjetuje i da slobodno „opkoračite“ svog partnera, držeći stopala na krevetu, dok su vam koljena usmjerena prema stropu. U tom položaju se naginjite naprijed, rukama se pridržavajući za njegove bokove radi ravnoteže. Ovako možete lako odrediti koji vam kut penetracije najbolje odgovara.

>>Mala škola ženske masturbacije za najjači orgazam

6. Puni pritisak

Evo odlične pozicije za one dane kad ste malo 'lijeni'. Dok on leži, opružite se tako da su vam leđa na njegovim prsima, te stavite penis u vaginu. Na ovaj način će čak i najmanji pokret stimulirati vašu G točku. Fulbright savjetuje da njegovu ruku postavite na dio zdjelice koji s vanjske strane 'reflektira' mjesto G točke iznutra. Uspijete li, uživat ćete u sladostrasnom pritisku iz oba smjera.

7. Doggie

Vođenje ljubavi u doggy style pozi odlična je vijest za G točku. Spustite se na ruke i koljena, a stražnjicu visoko podignite, dok vam on prilazi straga. Doktorica Berman savjetuje da skupite noge, kako bi se vagina stisnula, i navela da svaki pomak njegovog penisa dotiče točku u punoj snazi.

8
. Ples u krilu
Ova poza pruža maksimalnu bliskost. Dok vam partner sjedi prekriženih nogu, priđite mu u krilo i položite penis u vaginu. Spustite ruke na njegova ramena, a on neka položi svoje na vaše bokove. Tijekom vođenja ljubavi pod tim 'uspravnim' kutem, penis će mu doticati vaš frontalni vaginalni zid, što će proizvesti valove uzbuđenja.

9. Poslužiti vruće
Kad drugi put strasti eksplodiraju u kuhinji, pokušajte s ovim prijedlogom doktroice Berman. Legnite na stol, i noge postavite u ravninu njegovih kukova (ili malo više). Obgrlite mu struk, te neka uđe u vas pod kutem kao da penisom gađa pupak. Tako će najlakše doći do G točke. U takvom položaju, kažite mu da se ne miče, a vi preuzmite kontrolu kružnim pokretima zdjelice, dok njegov penis dotiče vaše vaginalne zidove.

10. Promiješani G orgazam
Ispod zdjelice stavite jastuk i legnite na krevet licem prema dolje. Partner se polegne na vaša leđa i ulazi u vas straga. Kako ulazi dublje, doći će do g-točke i vršiti stalan pritisak na nju. U tom trenutku, neka položi ruku između zdjelice i jastuka, te se igra prstima na vašem klitorisu. U početku neka mu pokreti budu lagani i spori, no mogu dobiti na brzini kako se oboje uzbuđujete. Vrlo vjerojatno ćete doživjeti moćan orgazam koji je zaštitni znak g-točke.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju