Svaki horoskopski znak ima različite osobine koje ga opisuju kao osobu. S obzirom na to da su muškarci i žene dva različita svijeta i njihovi se horoskopski znakovi itekako razlikuju. Potražite znak vašeg partnera i doznajte kakva je osoba

Ovan
Dobro građen, i uvijek okružen ženskim spolom, Ovan ima snažan instinkt da bude u centru pažnje. Kod žena voli ženstvenost i zaigranost, no neće prijeći niti preko njihove inteligencije. Posebno cijeni ukoliko žena zna komunicirati u muškom društvu i koja se ne boji novih kontakata.

Romantičan je  i dobar ljubavnik, u praksi je veliki planer, pa ćete mu najlakše ući pod kožu ukoliko doprinosite planovima koje je on odredio. Marljiv je, pa lako dolazi do novaca, no zbog ekstravagancije brzo i ostaje bez njih.

S obzirom na to da su muškarci i žene dva različita svijeta i njihovi se horoskopski znakovi itekako razlikuju. Potražite znak vašeg partnera i doznajte kakva je osoba

Bik
Muškarci ovog znaka su dosljedni sebi i teže praktičnosti u različitim životnim situacijama. Vrlo su marljivi, no žele da se njihov rad prepoznaje i poštuje. Tvrdoglavost i sumnjičavost glavne su im mane, a često puta znaju pokazivati i ljubomoru te posesivnost.

Iako ih je teže zavesti od ostalih zodijačkih znakova, Bikovi u sretnoj vezi bez kompromisa će braniti čast i sigurnost svoje izabranice, ulazeći po potrebi čak i u fizičke obračune. Znaju se obući i imaju talent za financije.

Blizanci
Inteligentan i komunikativan, ovaj muškarac u prosjeku prođe više predbračnih veza od ostalih znakova. Šarmantan je i voljen od suprotnog spola, koji odmah primjeti njegov humor i pozitivne vibracije. Seksipilni su i zavodljivi, no brzo se zasite i žele promjene.

Njihove žene moraju uvijek smišljati nove načine da ih zabave i izazovu, što nije uvijek lako. Otvoreni su za tuđa mišljenja, no često previše filozofiraju oko svojih, što u konačnici ostavlja dojam kao da su neodlučni.

Rak

U potpunosti orijentiran na obiteljski život, muškarac iz ovog znaka je emotivan i predan svojoj partnerici. Ima i snažnu povezanost sa svojom majkom, a duža putovanja neizbježno će ga učiniti čeznutljivim za domom.

Često mijenja rasploloženje i jako je oprezan s novcem. Slično se ponaša i u odabiru žena, te će trebati neko vrijeme da vam se otvori. Iako osjetljiv, spremno traži ljepotu u svemu što vidi. Pripadnici ovog znaka vole dobru odjeću, a često postaju talentirani kuhari i pisci. A znate li koji horoskopski znak prezire preljub?

Lav

Karizmatičan i željan pažnje, lav ima golemu vjeru u svoje sposobnosti. Optimističan i neovisan, lako dolazi u centar ženske pozornosti i zna u njemu ostati. Odgovoran je u svojim dužnostima, no zna se i ružno ponašati prema podređenima.

Neizmjerno tvrdoglav, teško prihvaća poraz i neuspjeh ga lako demoralizira. Partnerica mora razumjeti njegovu strast za uspjehom u životu i uvijek treba biti spremna na laskanje i ohrabrivanje. Najgore što možete učiniti lavu je da ga ignorirate ili da olako prijeđete preko njegovih dostignuća. Saznajte i koje znakove horoskopa muškarci odmah žele odvesti pred oltar.

Djevica
Praktični i logični, muškarci Djevice često imaju karijeru u znanosti i medicini. Uvijek na zemlji, vodit će brigu o svojoj higjeni i izgledu i primjetiti promašaje na tom polju kod drugih. Sramežljivi su kod pokazivanja emocija, što ne znači da ih nemaju.

Sretni su kad žene pokazuju poštovanje za njihov intelekt. Glavna im je mana nedostatak samopouzdanja i od partnerice očekuju dokaze svoje privrženosti. No isto tako, iz njihove racionalnosti proizlazi obzirnost i strpljivost.

Vaga
Atletski građeni i s dobrim komunikacijskim vještinama, muškarci Vage su po mnogim pitanjima odlični ljubavni partneri. Imaju smisao za humor, te su talentirani za šarmiranje, a njihova energičnost nikad ne prolazi neprimjećeno.

Jedna od njihovih velikih vrlina je sposobnost da se lako podižu iz pepelai hrabro uzvraćaju udarce čak i kad je sve bezizlazno. S druge strane, znaju biti površni, rasipni te opsjednuti sami sobom. Kod žena će prvo tražiti fizičku ljepotu, a tek onda vrline.

Škorpion

Bez obzira na fizički izgled, muškarci ovog znaka lako zavode žene. Imaju snažnu želju za položajem i kontrolom, a njihova tajanstvena priroda nikog neće ostaviti ravnodušnim. Novac, uzbuđenje i status ih lako motiviraju, no usprkos tome mogu biti ekstremni u pridržavanju svojih moralnih vrijednosti.

To uključuje i vjernost partnerici koja im se sviđa. Glasine o nezadrživom seksualnom apetitu su prenapuhane. Ovi muškarci jednostavno uživaju u krevetu, zajedno sa svojim partnericama. Doznajte i s kojim ćete znakom horoskopa biti najsretniji u ljubavi.

Dobro građen, i uvijek okružen ženskim spolom, Ovan ima snažan instinkt da bude u centru pažnje. Kod žena voli ženstvenost i zaigranost, no neće prijeći niti preko njihove inteligencije

Strijelac
Muški Strijelac pršti optimizmom i veseljem, te uvijek gleda lijepšu stranu stvari. Jednako je uspješan u poslovnoj karijeri kao i u ljubavnim vezama. Kao vječno dijete, ne mari za svoj izgled, a niti će zamjerati ako mu se partnerica zapostavi.

Gotovo da nema niti mrvicu ljubomore ili posesivnosti u sebi, i više od svega cijeni slobodu i povjerenje. No, to mu je ujedno i mana. Zna biti naivan, te previše očekuje od drugih. Izravan je do mjere netaktičnosti, pa iskrenošću često uvrijedi sugovornike.

Jarac
Majstor kad je u pitanju poslovna karijera, Jarac je inteligentan, uspješan i ustrajan u svojim planovima. Vješt u zarađivanju novca i ostvarivanju kontakata, po prirodi je vođa koji lako pridobija druge za svoje ciljeve. Iako je začuđujuće emotivan, teško izražava svoje osjećaje.

Jarac će u širokom luku zaobilaziti ženu koja dijeli njegovu ambicioznost, bojeći se da će ugroziti njegov gospodarski položaj. Ovisni su o kontroli, zbog čega paze na izgled i ponašanje u društvu.

Vodenjak
Pripadnici ovog znaka su stabilni i snažni, s naglašenom promišljenošću i željom da doprinose društvu. Uvijek spremni na suosjećanje, no samozatajni kad su u pitanju vlastite emocije, muški Vodenjaci su teško razumljivi publici suprotnog spola.

Zbog toga često znaju završiti sa starijom, iskusnijom ženom koja ima razumjevanja za njihova česta sanjarenja i sklonost tišini. Ukoliko žive u okružju bez pritiska, znat će uzvratiti ljubav.

Ribe
Najsnažnija karakteristika ovih muškaraca je urođena intuitivnost, pa možete očekivati da će vas razumjeti čak i kad svi ostali znakovi zodijaka okrenu glavom. Osjetljivi su i traže osobu s kojom će se suprotstaviti svim nevoljama u životu.

Pomalo su zaljubljeni u sebe i očekuju da žena napravi prvi korak u udvaranju. Privlačni su, ali i vjerni. No, čuvajte se njihove sklonosti laganju i licemjerju. Posjeduju i jako dozu autodestruktivnosti, pa vodite računa o njihovom samopouzdanju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju