Osjećate li se umorno ujutro? Umjesto šalice kave, postoji puno bolji način da se kvalitetno razbudite. Riječ je naravno o jutarnjem seksu. Istraživanja su pokazaIa da upravo ovaj oblik fizičke aktivnosti ujutro oslobađa oksitocin, hormon dobrog raspoloženja koje će vas pratiti kroz cijeli dan. Zato iznenadite svojeg partnera na najbolji način s jednom od najbljih poza za početak dana

1. 'Sa strane'
Na zapadu je ova poza poznata kao 'spooning' što bi se kod nas pomalo trapavo prevelo kao 'žlicanje'. Ime potječe od načina slaganja žlica na način da potpuno prijanjaju jedna uz drugu. Ovoj pozi parovi ujutro prilaze gotovo instinktivno, obzirom da se žene često bude na boku u zagrljaju muškarca.

To je ugodan položaj, ali i odličan uvod za vruće igrice. On će imati pristup cijelom vašem tijelu , te će vas moći ljubiti po vratu, dajući vam razloge da se i vi uključite. Možete okrenuti gornji dio tijela ne bi li se ljubili ili promatrali cijelu akciju za dodatno uzbuđenje.

>> 3 u 1: 'Anticelulitna' poza u kojoj dominira žena

2. Obrnuta kaubojka
Muškarci vole ovu pozu, ali i vama može biti odlična za jutarnju zabavu. Što je bolje nego priuštiti mu predstavu, a u isto vrijeme i sama uživati. Ne samo što u ovoj pozi, u kojoj sjedite na svojem partneru okrenuti leđima, sami odlučujete o brzini i dubini penetracije već i rješavate problem zadaha iz usta s obje strane.

>> 5 riječi koje odmah zovu na seks

3. napredni misionarski položaj
Ako ste razigrani, možete pokušati s pozom dublje penetracije. Možda je baš to potrebno da se aktivirate prije posla. U ovu pozu možete odmah uskočiti na početku ili do nje doći malo po malo, dižući tijekom običnog misionarskog položaja noge preko njegovih ramena. Ova poza vam dopušta da se gledate u oči, što će vas sigurno još više uzbuditi.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju