Prvo su glumili par u popularnoj seriji Lude sedamdesete, a tek su godinama kasnije otišli na prvi spoj. Davne 1998. godine tada mladi glumci Mila Kunis i Ashton Kutcher upoznali su se na setu humoristične serije.

Ashton Kutcher tada je imao 20, a Mila Kunis, koja danas slavi 38. rođendan, tek 14 godina. Iako je direktor kastinga tražio da na seriji rade samo punoljetne osobe, Mila se u tu priču uvukla jer je lagala o svojim godinama, što je kasnije priznala i javno u emisiji Jaya Lena. Dakako, ekipa sa snimanja to je shvatila već na samom setu, no Mila je pokazala svoje glumačko umijeće i tako je nastao jedan od poznatijih parova s televizije - Jackie Burkhart i Michael Kelso (Kutcher).

Mila je tijekom snimanja doživjela i svoj prvi poljubac. Bio je to dio scenarija između Jackie i Kelsa. U jednom intervjuu iz 2001. Mila je rekla kako su tada bili praktički stranci, ali da je bila pomalo zaluđena njime. Kutcher u to vrijeme nije znao da je poljubac pred kamerama ujedno i prvi Milin poljubac ikada, a kako je bila riječ o šest godina mlađoj djevojci, bilo mu je i pomalo neugodno. U to su vrijeme imali potpuno odvojene živote i susretali se samo na snimanjima.

Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas - 6 "Bit ću otac tvoje djece": Rečenica koja je pokrenula jednu od najvećih holivudskih ljubavi

Nakon sedam sezona snimanja serije, Kutcher je odlučio krenuti u nove projekte pa se on i Mila više nisu redovito viđali, no održavali su kontakt. Ipak, nijedno od njih nije o drugome razmišljalo kao o potencijalnom partneru. Štoviše, 2005. Kutcher se oženio glumicom Demi Moore, a Mila je od 2002. do 2011. bila u vezi s kolegom glumcem Macaulayem Culkinom, zvijezdi filmova Sam u kući 1 i 2. Te iste godine Demi Moore objavila je da se razvodi od Ashtona.

SUDBONOSAN SUSRET NA ZLATNIM GLOBUSIMA
U siječnju 2012. održala se dodjela nagrade Zlatni globus, a upravo je tamo Mila zapazila Ashtona.

Milin prvi poljubac na setu s Ashtonom ujedno je bio njezin prvi poljubac u životu.

Gledala sam okolo i zapazila zgodnog muškarca, okrenutog leđima. A onda se okrenuo i ostala sam iznenađena. Bože, pa to je Kutch! Bilo mi je vrlo čudno što sam tako promatrala nekog muškarca, a pokazalo se da je to netko koga znam pola svog života, rekla je u jednom intervjuu iz 2018. godine.

Počeli su razgovarati, Ashton ju je pozvao na svoju zabavu povodom useljenja. Navodno ju je na toj istoj zabavi pokušao spojiti sa svojim prijateljem, no Mila nije bila zainteresirana. Vrlo brzo među Milom i Ashtonom planula je iskra, no uvjeravali su se da su samo prijatelji s povlasticama.

Mila Kunis - 2 Je li loša majka? Pravilo Mile Kunis s kupovinom božićnih darova izazvalo oprečne komentare

Zanimljivo je da su samo godinu dana prije oboje zasebno glumili u filmoviam slične tematike. Mila je glumila s Justinom Timberlakeom u filmu Prijatelji s povlasticama, a Ashton u filmu Samo seks, s Natalie Portman.

Kako je rekla Mila, nekoliko mjeseci doslovno su živjeli svoje filmove. Tada su shvatili da to više nije zabavno i da žele nešto više. Mila je bila ta koja je odlučila prekinuti to. Rekla je da tako više ne može nastaviti te da će se zato maknuti kako kasnije ne bi nastradali njeni osjećaji. Ashton ju je nazvao iduće jutro i pozvao je da se useli k njemu.

Nakon što je i službeno bio finaliziran razvod Ashtona i Demi, zaprosio je Milu. Prvi put je Mila u javnosti uočena sa zaručničkim prstenom u veljači 2014. Nekoliko mjeseci kasnije par je objavio da očekuje svoje prvo dijete.

Tek nakon što je rođena kći Wyatt Isabelle Kutcher, u listopadu 2014., odlučili su se vjenčati i upriličiti malu svadbu samo na najbliže prijatelje i obitelj u srpnju 2015. godine. Iduće godine, u studenom 2016., obitelji se pridružio i sinčić Dimitri.

Ono što je nekada bio Milin prvi poljubac, a Ashtonu neugodna situacija, završilo je pričom koja nam daje nadu u sretne završetke.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju