U svaku ljubavnu vezu važno je uložiti puno truda, vremena i razumijevanja kako bi ona bila uspješna. Također, određene karakteristike horoskopskih znakova mogu predstavljati izazove za partnere. Donosimo najveće izazove i prepreke u ljubavnim vezama koji ovise o vašem horoskopskom znaku

OVAN
Nije nimalo loše to što žudite za svojom samostalnošću, no ta želja za slobodom može biti toliko jaka da ponekad utječe na vašu vezu. Tada ostavljate dojam sebičnog partnera. Ako vam treba više slobode, onda to obavezno prvo i napomenite partneru.

BIK

Neke osobine horoskopskih znakova mogu predstavljati prepreke u ljubavnoj vezi

Vrlo ste vezani uz svog partnera i obožavate biti u vezi. Ali vaše ponašanje prema partneru može izgledati vrlo nametljivo i "zagušljivo". Malo prostora između vas dvoje zapravo će biti dobro za vezu i vaš partner će to cijeniti.

BLIZANCI
Najveći izazov za Blizance je gubljenje interesa čim veza postane jako dobra. Naime, svaka duža veza ima elemente predvidljivosti i rutine što se može činiti dosadnim. Također, neki veliki događaj koji će poboljšati vezu može vas isto uplašiti.

RAK
Emotivni ste i osjetljivi, što je odlična karakteristika prilikom povezivanja s partnerom. Međutim, te osobine mogu vrlo lako dovesti i do svađe. Ponekad ne znate razlučiti vlastite emocije od partnerovih što vam može zbuniti i učiniti pasivno-agresivnima. Pročitajte i koji znakovi horoskopa su najbolji parovi.

LAV
Lavovi ne podnose promjenu. Pogotovo vas zna biti strah kada je riječ o velikim koracima u vezi poput zajedničkog života ili braka. Taj strah može izazvati probleme u vezi, stoga razmišljate o promjeni kao o procesu, a ne kao o jednom velikom skoku i oslonite se na partnera.

DJEVICA
Detalji su vam iznimno bitni. Obožavate biti dobro organizirani te ste pomalo i perfekcionist. Upravo to zna loše utjecati na vašu vezu jer često znate biti kritični prema partneru. Komunikacija je ključna, zajedno odredite što vam je bitno, a nevažne sitnice zanemarite.

VAGA

Ovan i Strijelac žude za slobodom te to itekako može smetati njihovim partnerima

Vaš najveći izazov je suovisnost, što je nuspojava Vagine prirodne želje da bude u vezi. Zbog se često znate previše žrtvovati i raditi kompromise koje ne želite. Prevelika popustljivost u vezi nije idealna. Budite iskreni i odlučni te recite partneru što od njega trebate i tražite.

ŠKORPION
Bez sumnje, najveća prepreka za Škorpione je povjerenje. Želite sigurnost u vezi i povjerenje vam je najbitnije te već intuicijski možete otkriti bilo kakvu obmanu ili prijevaru. No, budite svjesni da je to povezano i s vašim nesigurnostima s kojima se trebate suočiti. Saznajte i koji su znakovi horoskopa najbolji ljubavnici.

STRIJELAC
Riječ je o još jednom znaku koji žudi za slobodom. Često se osjećate sputano i ograničeno, ali to ne znači da trebate prekinuti s partnerom ili zauvijek biti sami. Kada vam bude potrebna mala udaljenost i vrijeme za sebe, popričajte s partnerom i on će sigurno razumjeti vašu situaciju.

JARAC
Posvećeni ste svojoj karijeri te provodite puno vremena na poslu i s kolegama. To je odlično, ali isto tako može vašeg partnera učiniti ljubomornim. Ta dva dijela života trebali biste spojiti, a za to je presudna komunikacija. Podijelite s partnerom kakav vam je bio dan na poslu i vjerojatno će se osjećati manje izostavljeno.

VODENJAK

Čim veza postane stabilna, Blizanci znaju izgubiti interes jer im se ta rutina čini dosadnom

Uvijek razmišljate unaprijed i to je jako dobar potez. No, stalna zamišljenost i razmišljanje mogu dovesti do emocionalne otuđenosti od vašeg partnera. Takav način razmišljanja za njega zna biti vrlo frustrirajuć. Bit će vam zahvalan ako malo odmorite svoj um i usredotočite se na svoje srce.

RIBE
Volite pozornost i u vezi želite biti često cijenjeni. Uvijek dajete sve od sebe i osjećate se povrijeđeno kada to vaš partner ne primijeti. To se s vremenom pretvori u jedno veliko razočaranje i onda počnete preispitivati vezu. Komunicirajte s partnerom, podsjetite ga na ono što radite, ali i vi obratite pažnju na ono što on radi u vezi i vidjet ćete da mu je itekako stalo do vas.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju