Ljubiteljice horoskopa vole analizirati svoje (potencijalne) partnere i na temelju njihova horoskopskog znaka. U nastavku saznajte kakvi su muškarci rođeni u znaku bika te koje su njihove najveće kvalitete i slabosti u ljubavnom odnosu.

Kada je u pitanju ljubav, bikovi pripadaju skupini iskrenijih znakova. Bik nema vremena za igrice i jednostavno mu se ne da lagati. Od partnerice očekuje isto.

On jednostavno ne podnosi neiskrenost. Želi da u svakom trenutku budete baš to što jeste i da se ne pretvarate jer u suprotnom on gubi povjerenje u vas.

Bikovi uglavnom vole da se veza odvija polako i ne srljaju u ljubavne odnose. Temeljito upoznavanje, korak po korak, za njih je temelj kvalitetne veze. S obzirom na navedeno, ne iznenađuje da su često vrlo tradicionalno nastrojeni.

Slika nije dostupna Zavodljive i snažne: Doznajte sve o ženama bikovima

Međutim, nisu ni previše skloni preuzimanju inicijative. Kada se ipak odluče na to, provest će puno vremena analizirajući potencijalnu partnericu i tek joj onda pristupiti. Na prvu pomalo sramežljiv i tih, kada pronađe ženu koja mu se sviđa, postaje vrlo šarmantan i otvoren. Tada ga ništa neće spriječiti u tome da osvoji njezino srce.

Kada je bik siguran u osjećaje svoje partnerice, onda je najbolji i najodaniji muškarac kojeg možete zamisliti. Pravi je romantičar, preferira veze na duge staze i nije tip za neobveznu zabavu. Ne pada mu na pamet ulagati svoje vrijeme i emocije u kratkoročan odnos.

Srce "Volim te": Horoskopski znakovi koji najteže izgovaraju ovu moćnu rečenicu

Od bikova ne očekujte spontanost i avanturizam. Oni vole svoju rutinu i ne odriču se nje bez obzira na sve pa ponekad mogu djelovati malo dosadno. Ako želite postojanog partnera s kojim ćete uvijek znati na čemu ste, muškarac rođen u znaku bika upravo je to što tražite.

Bikovi su često vrlo nježni i osjetljivi, ali upravo su to njegove velike kvalitete po kojima se razlikuje od muškaraca rođenih u drugim znakovima.

Iako je maksimalno iskren, ne voli opterećivati druge svojim problemima i sklon je skrivanju vlastite tuge pa ćete se ponekad morati dobro potruditi da saznate što ga muči.

Slika nije dostupna Muškarci i brak: Horoskop razotkriva kakav je vaš partner "u dobru i zlu"

Fokusiran je i odlučan u namjeri da sebi i svojoj obitelji osigura ugodan život. Zato je često i malo previše posvećen poslu, ali on jednostavno teži financijskoj stabilnosti i mora biti siguran da ima sve pod kontrolom.

Najveća mana muškaraca rođenih u znaku bika jest već spomenuta tvrdoglavost. Oni teško prihvaćaju tuđe mišljenje i imaju potrebu uvijek biti u pravu. Kada si odrede neki cilj, radit će na njemu bez obzira na sve i ponekad neće uzeti u obzir mišljenje svoje partnerice jer ionako smatraju da oni znaju najbolje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju