Mala obiteljska radionica u kojoj je Vedrana Mišić izrađivala najudobnije platnene ljuljačke za najmlađe postala je ozbiljan posao.

Zapravo, uvijek je taj posao bio ozbiljan i svakoj se LjuLji pristupalo s velikom ljubavlju i pažnjom, ali gotovo dvije i pol godine nakon što smo prvi put pisali o čaroliji koja nastaje u njezinoj radionici, Vedrana je ipak napravila neke promjene, uvela neke novosti.

U posljednje dvije godine dogodile su se neke promjene, dobre promjene. Naš obiteljski hobi postao je moj pravi posao.

Nakon tri nevjerojatno uzbudljive godine odlučila sam da je savršeno vrijeme za promjenu. Vrijeme da napravimo iskorak, priča Vedrana.

Prije manje od dva mjeseca uselila se u novi poslovni prostor s novim profesionalnim strojevima i svoj tim proširila je za jednu zaposlenicu.

Slika nije dostupna A tek pogled na more! Balkončić stana u Opatiji prava je mala idila na otvorenom

Stan Valentine Šestan u Rijeci - 17 Viseće fotelje i ljuljačke: Šest traženih modela stvorenih za balkone i terase

Uz to smo se odlučili i za neke promjene u dizajnu svojih proizvoda, a s tim je došla i promjena vizualnog identiteta brenda, koji je sada suvremeniji i topliji. A i logo je evoluirao kako bi bio dostojan novog početka.

Najvažnije mi je ipak bilo omogućiti svojim klijentima bržu kupnju, a to ćemo postići svojim novim web shopom koji je u izradi i uskoro će ugledati svjetlo dana, priča Vedrana. Za dizajn web-stranice zadužena je, kaže, mlada tvrtka iz Osijeka.

Odmah kada sam odlučila da ćemo raditi web shop, znala sam da želim nekoga iz Slavonije zadužiti za to jer sam željela pogurati naše ljude i barem mrvicu pomoći svojim Slavoncima, objasnila je.

OMILJENI PROIZVOD

Proizvod koji će i kada web shop ugleda svjetlo dana vjerojatno zadržati status najtraženijeg jest klasična LjuLja izrađena od čvrstog pamuka u keper tkanju u kojoj bebe 6+ sjede i koja podnosi 30 kilograma težine.

Vedrana napominje da u ponudi imaju i ljuljačke za bebe 3+ mjeseca i za djecu 3+ godine.

Takva Big kids LjuLja podnosi 100 kg težine i mogu je koristiti i odrasli, kaže.

Tu je i Lazy LjuLja - ljuljačka koju mame postave na aktualne "krevet kućice".

Uskoro ćemo predstaviti još dva nova modela, oni će također biti za veću djecu. Ali ne smijem puno otkriti, kaže sa smiješkom Vedrana.

LjuLje NISU VEZANE ZA JEDNO MJESTO

Velika prednost ljuljački koje proizvodi jest to što nisu vezane za jedno mjesto. Uz svaku ljuljačku dobije se "karabiner kuka", pa se LjuLja lako skida i premješta.

Primjerice, dok je hladno, koristite ljuljačku u zatvorenom prostoru, ali čim vrijeme dopusti, iznesete je na terasu ili na neko drvo u dvorištu, parku, pa i na plažu.

Neki su mi roditelji rekli da bez LjuLje ne idu nikamo, uvijek se nađe mjesto na plaži ili u apartmanu na ljetovanju, a djeci pomaže da se zabave kada sve drugo zakaže, objasnila je Vedrana.

Govoreći o najboljem mjestu za instaliranje ljuljačke, poručila je da ono ovisi o dobi djeteta.

Za manje bebe i djecu najbolje je da su u blizini roditelja, uvijek na oku. Mnogim mamama pomaže da je beba u blizini kuhinje ili u dnevnom boravku, tako da se beba sigurno zabavlja dok one pripremaju obrok ili nešto počiste.

Ali, naravno, OK je i da se postavi u dječju sobu kako bi prostor za igru bio odvojen.

Uglavnom je najbolje kada se odlučite za mjesto gdje želite instalirati ljuljačku, provjeriti je li to mjesto dovoljno sigurno i čvrsto, a ako niste sigurni, prepustite to nekom majstoru, kaže Vedrana, kojoj je, kada je u pitanju budućnost, za početak najvažnije ubrzati i olakšati proces kupnje.

KAKO ĆE IZGLEDATI BUDUĆNOST LjuLja

Najveći problem do sada nam je bilo čekanje narudžbe, tj. nismo mogli zadovoljiti potrebe tržišta.

To želimo riješiti s ponudom proizvoda na web shopu. I dalje će se moći birati dezeni, boje i tako napraviti vlastite kombinacije proizvoda, ali ćemo to malo standardizirati kako bismo ubrzali proces izrade i tako usrećili svoje klijente.

To je dio na koji smo se najviše fokusirali, uz ne samo zadržavanje nego i poboljšanje kvalitete proizvoda. Na tome stalno radimo, sve naše tkanine posjeduju certifikat Oeko Tex standard 100 i na tome nikada nećemo štedjeti, zaključila je Vedrana.

Kako izgledaju LjuLja ljuljačke osim u našoj galeriji možete provjeriti i na društvenim mrežama, Instagramu i Facebooku.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju