Postoji neka posebna veza između uređenja doma i ljuljački. Viseća ljuljačka jednostavno je dodatak koji redovito oduševljava i jednostavno mami da se u nju zavalimo i uživamo.

Galerija Ljuljačka u dnevnom boravku - 1 Ljuljačka u dnevnom boravku Ljuljačka u dnevnom boravku - 6 +6 Ljuljačka u dnevnom boravku - 5

Iako su spomenute ljuljačke prizor koji najčešće viđamo na terasama i balkonima, sve više vlasnika domova odlučuje ih učiniti dijelom svojih dnevnih boravaka. Na taj način dobiju kutak koji podigne cijelu prostoriju i savršeno mjesto za uživanje uz kavu, čaj, pod dekicom, s knjigom u rukama...

Dobra stvar je i da viseću ljuljačku nije nimalo teško uklopiti u stan, najviše zbog činjenice da jastuke i ostale dodatke kojima ćete je ukrasiti jednostavno možete spariti s ostatkom vašeg interijera.

Slika nije dostupna A tek pogled na more! Balkončić stana u Opatiji prava je mala idila na otvorenom

U svakom slučaju, ljuljačka osim na terasama i balkonima izgleda sjajnu i u unutrašnjim prostorijama doma, a u našoj galeriji pogledajte 10 gotografija koje dokazuju da zaslužuje svoje mjesto u dnevnom boravku.

Ljuljačka u dnevnom boravku - 1 Ljuljačka je savršen dodatak dnevnom boravku (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju