Svake godine modni trendovi iznjedre neki model obuće koji se prometne u glavnu zvijezdu odjevnih kombinacija poznatih trendseterica.

Galerija Čizmice Rylee modne kuće Chloe Alexa Chung u Rylee čizmicama Lou Doillon u Rylee čizmicama +5 Chrissy Teigen nosi

Posljednjih godinu dana tu titulu zasigurno nose jedne čizme modne kuće Chloe. Model pod nazivom Rylee lansiran je na Pariškom tjednu mode krajem 2017. u kolekciji za proljeće/ljeto 2018. godine. Modni znalci odmah su predvidjeli veliku popularnost tim čizmicama i bili su u pravu. U ponudi se može naći nekoliko različitih varijanti modela Rylee , od takozvane "cut out" verzije do klasične povišene verzije.

Čizmice Rylee modne kuće Chloe Čizmice Rylee modne kuće Chloe (Foto: Chloe)

Upravo je potonju varijantu nosila predivna Ljupka Gojić Mikić na hrvatskoj premijeri filma "Nespojivi". Uz jednostavan crni kombinezon i smeđi kaput obula je smeđi medium Rylee model. Prema podacima sa službene stranice modne kuće Chloe, omiljene čizmice izrađene su od kože i imaju potpeticu od 9 centimetara.

Britanka Alexa Chung voli crnu varijantu ovih čizmica, a francuska glazbenica i glumica Lou Doillon nosi bež model.

Lou Doillon u Rylee čizmicama Lou Doillon u Rylee čizmicama (Foto: Profimedia)

Osim originala koji je stvorio pravu pomamu, na tržištu se mogu naći i kopije svih Rylee modela, a među najtraženijima su oni komercijalnih brendova Topshop i Ego.

Ego, 22.49 funti (189 kuna) Ego, 22.49 funti (189 kuna) (Foto: Ego)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju