Ljupka Gojić Mikić sa svojom obitelji, suprugom Mihaelom Mikićem i dvije kćeri, Milom Amelie i Mari Danom, posjetila je Graz te na Instagramu objavila nekoliko fotografija i videosnimku na kojima je pokazala kako se ondje provode.

Obitelj je uživala u razgledavanu grada, kroasanima, a posjetili su i Uhrturm, srednjovjekovnu kulu sa satom iz 13. stoljeća i predivno uređenim vrtom koja se nalazi na vrtu brda i s koje se pruža panoramski pogled na Graz.

Na jednoj fotografiji Ljupka Gojić Mikić fotografirala se sa svojim kćerima, srednjom Milom Amelie i najmlađom Mari Danom (najstarija kći Ljupke i Mihaela Mikića je Jana Sienna), a prelijepa mama pokazala je i odličnu odjevnu kombinaciju u svojem prepoznatljivom modnom stilu.

Ljupka ju je složila od plavih traperica špricanog efekta s visokim strukom i širim nogavicama, koje je kombinirala uz lagano prozirnu ružičastu majicu dugih rukava. Traperice imaju i poderotinu na lijevom bedru, a Ljupka je ispod njih, kako se čini, nosila crne mrežaste čarape. Takve šire traperice sjajan su odabir kada nam je prioritet komfor, ali i dalje želimo izgledati šik i trendi.

Ljupka Gojić Mikić Ljupka Gojić Mikić: Kultne čizme koje griju najbolje, a žene ih ne prestaju obožavati

Gore je nosila prošiveni smeđi kaput u stilu popluna, a sjajno se uklopila i vrećasta torba senf žute nijanse. Za razgledavanje Graza trebalo je izabrati i udobnu obuću, a naša najuspješnija manekenka odlučila se za klasične bijele tenisice sa sivim detaljima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju