Ljupka Gojić Mikić bila je gošća na jednom događanju u Meštovićevom paviljonu u Zagrebu, a izlazak je bio prilika da pokaže još jedno svoje upečatljivo modno izdanje.

Galerija Ljupka Gojić Mikić Ljupka Gojić Mikić u upečatljivim čizmama Ljupka Gojić Mikić u upečatljivim čizmama +1 Uz čizme, lijepa Ljupka je nosila haljinu s cvjetnim uzorkom

Lijepa Ljupka poznata je po slaganju kombinacija s efektnim, pomaknutim komadima, a ovaj put glavna zvijezda njezinog izdanja bile su čizme brenda Miu Miu koje definitivno spadaju u kategoriju onih koje se ne usudi svatko nositi.

Međutim, radi se i o čizmama koje su kao stvorene za sve koji u ormaru žele imati neki poseban i drugačiji komad.

Ljupka Gojić Mikić u upečatljivim čizmama Ljupka Gojić Mikić u upečatljivim čizmama (Foto: Matija Habljak/Pixsell)

Miu Miu japanke-čizme napravljene su od rastezljive kože, a Ljupka nosi model u bijeloj boji.

Čizme brenda Miu Miu Čizme brenda Miu Miu (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Na stranici brenda navodi se da se radi o zadivljujućim, ženstvenim i sofisticiranim rastezljivim čizmama koje su spoj dviju vrsta obuće, a krasi h i logo modne kuće. Čizme imaju petu visine 4 i pol centimetra, a njihova cijena je 2050 dolara (1875,16 eura).

Prisjetite se raskošne i romantične vjenčanice Ljupke Gojić Mikić Ljupka Gojić Mikić Ljupka Gojić Mikić Ljupka Gojić Mikić +1 Ljupka Gojić Mikić i Mihael Mikić u braku su od 2006.

Ljupka je čizme nosila uz midi haljinu kratkih rukava s cvjetnim uzorkom koja ima pojas za vezanje oko struka. Izdanje je upotpunila efektnim naušnicama i bež torbicom, dok je kosu raspustila.

Ljupka Gojić Mikić u upečatljivim čizmama Ljupka Gojić Mikić u upečatljivim čizmama (Foto: Matija Habljak/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju