Modni stil Melanije Trump značajno se promijenio u zadnjih 20-ak godina, a posebno otkako je njezin suprug bio imenovan za američkog predsjednika 2017. godine.

Galerija Modni stil Melanije Trump se znatno promijenio u zadnjih 20-ak godina Kim Kardashian nekad i sad Eva Longoria nekad i sad +4 Melania Trump na početku 2000-ih i 2017. godine

Melania Trump danas se smatra modnom ikonom čije stil kopiraju brojne dame.

No tako nije bilo prije 20-ak godina kada se na crvenim tepisima uglavnom pojavljivala u oskudnim haljinama upitnog kroja i kvalitete.

Slična sudbina prati i reality zvijezdu i poduzetnicu Kim Kardashian te glazbenicu Beyonce.

Beyonce se danas smatra modnom ikonom, no nije tako bilo na njezinim počecima Beyonce se danas smatra modnom ikonom, no nije tako bilo na njezinim počecima (Foto: Profimedia.hr / Guliver)

Iako su na sceni već posljednja dva desetljeća, obje slavne dame pronašle su svoj stil tek u posljednjih pet do deset godina.

Koje slavne dame žale za modnim potezima iz prošlosti te bi najradije spalile stare fotografije s crvenog tepiha otkrijte u fotogaleriji na početku teksta.

Kim Kardashian nekad i sad Kim Kardashian nekad i sad (Foto: Profimedia.hr / Guliver)

10 fotografija koje dokazuju da "boja bez ikakvih emocija" voli crveni tepih Slavne žene u sivim kreacijama na crvenom tepihu - 9 Slavne žene u sivim kreacijama na crvenom tepihu - 3 Slavne žene u sivim kreacijama na crvenom tepihu - 5 +7 Slavne žene u sivim kreacijama na crvenom tepihu - 6

Ženstvena haljina Trogiranke koja je osvojila crveni tepih u Veneciji Faretta Radić Faretta Radić Faretta Radić +2 Faretta Radić

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju