Lovables šampon za rublje nova je generacija deterdženata koja održava i čuva omiljene komade vaše odjeće zahvaljujući neodoljivim mikrouljima. Vivid Colors, Seductive Black, Innocent White nazivi su kolekcija, dok su za miris zaslužni Lovables Perfume & Care regeneratori u trima različitim varijantama, Velvet Dream, Fresh Sensation i Cashmere Kiss

Galerija Predstavljanje Lovables deterdženta Predstavljanje šampona i regeneratora za pranje odjeće Lovables - 2 Predstavljanje šampona i regeneratora za pranje odjeće Lovables - 3 +1 Predstavljanje šampona i regeneratora za pranje odjeće Lovables Omiljenoj odjeći, koja nas oraspoloži i svaki dan pretvara u maštovitu igru potrebno je podariti posebnu pažnju, a zahvaljujući kolekciji Lovables, novom cross category brendu za njegu odjeće, vašim krpicama svako novo pranje bit će poput tretmana u salonu za ljepotu.

Lovables Perfume & Care regeneratori su poput nježnog parfema za rublje - ostavljaju intenzivan i dugotrajan miris

Lovables šampon za rublje nova je generacija deterdženata za sve omiljene komade odjeće koje treba što duže zadržati očuvanim i neodoljivim. Tako je prvi put razvijena posebno brižna formula s mikrouljima koja jača vlakna, čuva blistavost boja i istodobno otiske i aplikacije tretira posebno nježno.

Prvi u kolekciji, Vivid Colors obojenu odjeću održava živahnom i blistavom, Seductive Black pak štiti crnu, boju koja je uvijek u modi, dok Innocent White svaki bijeli komad pretvara u dijamant. S druge strane, Lovables Perfume & Care regeneratori su poput nježnog parfema za rublje - ostavljaju intenzivan i dugotrajan miris.

Svaki regenerator iz Lovables kolekcije omiljene komade odjeće razmazit će ekskluzivnom njegom vlakana. Inovativna formula Micro-Oil Care ne daje samo zavodljivi, elegantni, dugotrajni miris, već i osjećaj nježnosti. U trima različitim varijantama, Velvet Dream, Fresh Sensation i Cashmere Kiss odjeću čine komadom koji nikada ne želite skinuti sa sebe.

Briga o okolišu

Uz samu kvalitetu proizvoda, Lovables misli i na okoliš te dolazi u 100 posto recikliranoj plastičnoj boci, prvoj takvoj u ovoj kategoriji. Sadržaj je 30 posto koncentriraniji od regularnih deterdženata, čime se štede deterdžent, voda i struja.

Originalna pakiranja u raznim bojama i upečatljivi dizajn oduševit će svakoga. Proizvod koji je izvan svih kategorija brine o prirodi, a odjeću čini prekrasnom kako biste u njoj uživali svaki dan.
Predstavljanje šampona i regeneratora za pranje odjeće Lovables - 2 Predstavljanje šampona i regeneratora za pranje odjeće Lovables Foto: PR

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju