Zagrebačka dizajnerica Ivana Jurić, u čijem se dizajnu ističu svečane i večernje haljine, održala je modnu reviju pod nazivom Fashion show Ivane Jurić Design na Trgu Republike Hrvatske ispred Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu. Gošća na reviji bila je i Lucija Lugomer, koja je blistala u dugačkoj crnoj haljini.

Galerija Lucija Lugomer u dugačkoj crnoj haljini s volanima - 3 Lucija Lugomer u dugačkoj crnoj haljini s volanima - 1 Lucija Lugomer u dugačkoj crnoj haljini s volanima - 2 +8 Modna revija brenda Ivana Jurić Design ispred zagrebačkog HNK

Novu kolekciju haljina za svečane prigode poput vjenčanja i maturalnih večera predstavila je dizajnerica Ivana Jurić na reviji održanoj ispred zagrebačkog HNK-a. Publika je tako mogla vidjeti duže i kraće modele haljina u raznim bojama koje odišu ženstvenošću i elegancijom.

Lucija Lugomer u dugačkoj crnoj haljini s volanima - 1 Lucija Lugomer u dugačkoj crnoj haljini s volanima (Foto: Marko Lukunic/Pixsell)

Reviju nije propustila ni Lucija Lugomer, koja se za tu priliku odlučila za crnu klasiku te je nosila dugačku crnu haljinu koja na decentan način ističe ženske obline. U dizajnu ovog maksi modela ističu se gola ramena i lijepi dekolte ukrašen volanom. Na predjelu struka haljina je uska, a zatim se lagano širi u A-kroj s prorezima i volanima u donjem dijelu.

Street style izdanje Lucije Lugomer Lucija Lugomer: Model traperica koji se vraća na ulice s prvim danima proljeća

Ženstvena kreacija besprijekorno laska figuri plus size modela, a Lucija uz nju nosi jednostavne crne sandale s dva tanka remenčića i visokom potpeticom. Izdanje u crnom dodatno je podigla decentnim nakitom u obliku tankih zlatnih narukvica na ruci i gležnju te crvenom torbicom ukrašenom zlatnim lancem.

Modna revija brenda Ivana Jurić Design ispred zagrebačkog HNK - 9 Modna revija brenda Ivana Jurić Design ispred zagrebačkog HNK (Foto: Marko Lukunić/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju