Proljeće je i kalendarski napokon stiglo, na opće veselje svih ljubitelja toplijeg vremena, te nas odmah na početku obradovalo predivnim i stabilnim danima prepunim sunca. Službeno smo zakoračili i u novu modnu sezonu iako proljetne kombinacije i laganije odjevne komade već neko vrijeme viđamo u "street style" izdanjima.

Galerija Street style izdanje Lucije Lugomer Street style izdanje Lucije Lugomer Street style izdanje Lucije Lugomer +0 Street style izdanje Lucije Lugomer

Među odjevnim komadima koji se vraćaju na "scenu" s prvim danima proljeća definitivno su i poderane traperice. Zimsko razdoblje obično odradimo u standardnim zatvorenim modelima zbog niskih temperatura, a onda se s toplijim danima vratimo prozračnijim poderanim modelima.

Potonji je za svoju kombinaciju odabrala i Lucija Lugomer. Lijepa influenserica većini je najpoznatija kao prvi hrvatski plus size model, a gledatelji Nove TV imali su priliku bolje je upoznati u showu "Ples sa zvijezdama".

Lucija je za šetnju gradom odabrala skinny traperice iz Manga s poderanim detaljima na predjelu koljena te ih sparila s neutralnim odjevnim komadima - bež majicom i crnim sakoom ukrašenima atraktivnim gumbima.

Street style izdanje Lucije Lugomer Street style izdanje Lucije Lugomer (Foto: Slaven Janđel/Zadovoljna.hr)

Izdanje je podigla s modnim detaljima ukrašenima životinjskim printom. Na nogama je nosila bež balerinke Pretty Ballerinas sa zmijskim uzorkom , a preko ramena torbicu Liu Jo s leopardovim pjegama. 

Torbe su, trenutno, njezina najveća modna opsesija.

Preference modnih dodataka se kod mene mjenjanju. Tijekom srednjoškolskih dana voljela sam nakit, potom sam bila u fazi zaljubljivanja u obuću, a sada me drže torbice.

Nije mi više bitno da ih imam puno već sam spremna izdvojiti i poveću svotu novaca, ali da se radi o modelu koji će mi biti zanimljiv godinama. Najviše sam sklona manjim torbama, ručnim ili na rame i uistinu vjerujem da se s njima može pametno nadopuniti cijeli outfit, otkrila nam je Lucija Lugomer.

Street style izdanje Lucije Lugomer Street style izdanje Lucije Lugomer (Foto: Slaven Janđel/Zadovoljna.hr)

Ležerno izdanje zaokružila je zaokružila sunčanim naočalama branda Persol i nakitom brenda Cloud & Co.

Svoj modni stil kategorizirala bih pod ležerni s dozom urbanog, ali nerijetko sam raspoložena i za romantiku te glamur, priznaje hrvatska influenserica koja najviše voli nositi ženstvene odjevne komade poput haljina i suknja.

Šosevi su mi najmnogobrojniji komadi u ormaru. Njih uistinu imam raznih boja, materijala, dezena i dužina.

Kad je pitamo što joj je najvažnije kod biranja odjevne kombinacije, spremno odgovara:

Rekla bih da mi je najbitnije kod biranja odjeće i obuće da prezentiraju ono što sam ja. Udobnost joj je na drugom mjestu, a voli birati i komade koji se ne mogu često vidjeti na drugim osobama.

Street style izdanje Lucije Lugomer Street style izdanje Lucije Lugomer (Foto: Slaven Janđel/Zadovoljna.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju