Srpski tenisač Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Wimbledona svladavši Rusa Karena Khachanova u tri seta.

Galerija Jelena je Novakova najvatrenija navijačica Jelena Đoković Jelena Đoković +0 Jelena Đoković U borbi za polufinale jednog od najprestižnijih teniskih turnira čeka ga Japanac Kei Nishikori. Njegova najvatrenija navijačica u četvrtfinalnom dvoboju sigurno će opet biti supruga Jelena Đoković.

Lijepa 32-godišnjakinja plijenila je pažnju fotografa tijekom meča s Khachanovim, a podršku suprugu iskazala je i na svom službenom profilu na Instagramu nakon pobjede. Osjećam se luckasto i sretno i ponosno u isto vrijeme! Bravo ljubavi, napisala je.

Sudeći prema fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama, u slobodno vrijeme Jelena je vjerna ležernim i sportskim kombinacijama, a u poslovnim prigodama te prilikom pojavljivanja na javnim događanjima bira vrlo decentne i elegantne odjevne komade.

U Wimbledon je ovaj put došla odjevena u preslatku lepršavu ljetnu haljinu mini kroja s raskošnim cvjetnim uzorkom koja joj je sjajno pristajala, a kombinirala ju je s jednostavnim bijelim balerinkama.
Jelena je Novakova najvatrenija navijačica Jelena je Novakova najvatrenija navijačica (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju