Naši reprezentativci na svojim profilima na Instagramu tijekom Svjetskog prvenstava u nogometu dijeli su fotografije koje pokazuju trenutke sreće i ponosa podijeljenih sa svojim suigračima ili obitelji.

Najčešće su pisali riječi zahvale njima, ali i cijeloj zemlji, kojoj su u posljednjih mjesec dana Hrvatskoj pružili sreću, optimizam i nadu da bolja budućnost može postojati uz predani red, strpljenje i upornost.

Sve su fotografije dobile puno“srca“ i komentara podrške, ali jedna od njih prešla je brojku od nevjerojatnih milijun lajkova.

 

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10) on


Riječ je o postu na profilu kapetana hrvatske nogometne reprezentacije Luke Modrića s fotografijom njegovih troje djece, djevojčicama Emom i Sofijom te sinčićem Ivanom u kockastim dresovima te suprugom Vanjom, Lukinom suprugom i najvećom podrškom još od prvih dana nogometne karijere, kada ju je upoznao s 19 godina.

U nastavku pogledajte i ostale fotografije objavljene na profilima naših reprezentativaca te neke od postova kojima je Zadovoljna.hr zahvalila našim reprezentativcima i izborniku Zlatku Daliću na uspjehu.

 

 

A post shared by Zlatko Dalic (@daliczlatko) on

 

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

 

A post shared by Sime Vrsaljko (@simevrsaljko2) on

 

A post shared by zadovoljna.hr (@zadovoljnahr) on

 

A post shared by zadovoljna.hr (@zadovoljnahr) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju