Luka Nižetić voli pomicati granice muške mode. Na pozornici, ali i u privatnim trenucima bira zanimljive odjevne komade koje se ističu svojim krojem, bojom ili uzorkom. Bez imalo sustezanja nastupit će u suknji ili se pojaviti na nekom eventu u kaputu naglašenog životinjskog uzorka.

Galerija Luka Nižetić u kompletu Dantea na Melodijama Jadrana - 3 Luka Nižetić u kompletu Dantea na Melodijama Jadrana - 2 Luka Nižetić u kompletu Dantea na Melodijama Jadrana - 4 +1 Luka Nižetić u kompletu Dantea na Melodijama Jadrana - 1

Luka Nižetić privlačio je pozornost i na nedavno održanim Melodijama Jadrana u Splitu, na kojima je predstavio svoju novu pjesmu Vrića sriće.

Za tu priliku odabrao je osebujan smeđi komplet sastavljen od strukiranog prsluka i hlača predimenzioniranih nogavica ukrašen izvezenim cvjetnim i biljnim motivima.

Luka Nižetić u kompletu Dantea na Melodijama Jadrana - 4 Luka Nižetić u cvjetnom kompletu Dantea na Melodijama Jadrana (Foto: Duje Klaric/Cropix)

Točnije, odabrao je grčki brend Dante, iza kojeg stoje supružnici Antonis Papastavrou i Antriana Paraskevopoulou, a koji razbija status quo i prkosi tradicionalnoj muškoj modi.

Dante želi omogućiti muškarcima nešto više od stereotipnih izbora koji se dostupni u drugim trgovinama. Njihovi su modeli udobni, slojeviti i stimuliraju sva osjetila.

Dante hlače 165 eura, prsluk 147 eura Dante hlače 165 eura, prsluk 147 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Luka Nižetić Danteov cvjetni komplet spario je s jednostavnom bijelom potkošuljom, a ispod dugog poruba nogavica provirivale su robusne cipele debelog đona.

Luka Nižetić u kompletu Dantea na Melodijama Jadrana - 1 Luka Nižetić u kompletu Dantea na Melodijama Jadrana - 1 (Foto: Nikola Vilic/Cropix)

Marko Bošnjak pokazao odvažno modno izdanje u dugačkim rukavicama i petama Marko Bošnjak na eventu Story Hall of Fame - 3 Marko Bošnjak na eventu Story Hall of Fame - 1 Marko Bošnjak na eventu Story Hall of Fame - 2 +7 Marko Bošnjak na eventu Story Hall of Fame - 4

Kombinezon prekriven s 250 tisuća kristala za slavljeničku večer Harryja Stylesa Harry Styles Harry Styles na dodjeli Grammyja Harry Styles na dodjeli Grammyja +2 Harry Styles na dodjeli Grammyja

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju