Lutkarska predstava "Vanzemaljci" nosi vrlo važnu poruku, a to je da trebamo brinuti o našem planetu. S obzirom na to da je riječ o pravoj SF priči sigurno će u njoj uživati i odrasli ljubitelji žanra

Atraktivna i popularna lutkarska predstava "Vanzemaljci"  već nekoliko se sezona izvodi na kazališnim daskama Zorin doma iz Karlovca.

Predstava nosi vrlo važnu poruku da trebamo brinuti za naš planet, a pokušava i odgovoriti na nekoliko pitanja: Jesmo li sami na svemiru? Postoji li život izvan zemlje? Kako zemljani mogu obraniti svoj planet od zlih vanzemaljaca? Hoće li uspjeti? Tko im može pomoći?

Zanimljiva i uzbudljiva lutkarska pričo o dva zemljana i vanzemaljcima.

Iako je radnja predstave prava mala SF priča sigurno će u njoj uživati i roditelji koji su ljubitelji tog žanra.

Raketa iz dubokog kraja galaksije stiže na Zemlju. Uplašeni Zemljani pokušavaju obraniti svoj planet od vanzemaljaca, ne razumijevajući da su zapravo na istoj strani kao i vanzemaljci, žele očuvati cjelokupan svemir. Kroz mnogo komičnih situacija i nespretnosti koje će se dogoditi ovoj dvojici Zemljana, djeca će naučiti koliko je potrebno brinuti o našem planetu, kratki je opis predstave naveden u najavi Gradskog kazališta Zorin dom

Predstava kombinira glumu i lutkarstvo koristeći tehnike teatra sjena, gigantske lutke i UV teatra. Glavni glumci Peđa i Vanja Gvozdić te Giulio Settimo potpisuju tekst i režiju.

Zanimljivu i uzbudljivu pričo o dva Zemljanina i vanzemaljcima može se pogledati 15.4.2018. u 20 sati u Gradskom kazalištu Zorin dom u Karlovcu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju