U obalnom francuskom gradu Biarritzu, popularnoj destinaciji za turiste dubljeg džepa održan je summit skupine G7.

Galerija Melania Trump Justin Trudeau i Melania Trump srdačno su se pozdravili Justin Trudeau čak i Donaldu Trumpu izaziva osmijeh na licu +4 Catherine Middleton i Justin Trudeau 2016. u Kanadi

Sastanak najmoćnijih svjetskih čelnika prilika je za ozbiljne razgovore o gorućim političkim temama, ali njihove popratne aktivnosti često urode materijalom ra razonodu.

Tako je službeno fotografiranje čelnika u društvu njihovih boljih polovica rezultiralo zanimljivim fotografijama Melanije Trump i Justina Trudeaua.

Naime, prilikom dolaska na plato na kojem je organizirano fotografiranje, 49-godišnja Melania Trump i 47-godišnji Justin Trudeau srdačno su se pozdravili.

Justin Trudeau i Melania Trump srdačno su se pozdravili Justin Trudeau i Melania Trump srdačno su se pozdravili (Foto: Profimedia)

Pao je i prijateljski poljubac u lice, a komentatori na društvenim mrežama odmah su primijetili da prva dama naočitog premijera gleda s posebnom dozom nježnosti.

Izgleda da joj suprug Donald Trump to neće zamjeriti jer čak i on uvijek padne na šarm kanadskog premijera.

Justin Trudeau čak i Donaldu Trumpu izaziva osmijeh na licu Justin Trudeau čak i Donaldu Trumpu izaziva osmijeh na licu (Foto: Getty Images)

Iskreno, ne razumijem kakvu privlačnost žene vide u Trudeau, ali primjećujem da se pored njega sve ponašaju kao zaljubljene tinejdžerice, komentirao je jedan tviteraš fotografije Melanije i Justina.

Da nije daleko od istine dokazuju i fotografije nastale tijekom njegovih susreta s vojvotkinjom i vojvodom od Cambridgea 2016. godine u Kanadi.

Catherine Middleton i Justin Trudeau 2016. u Kanadi Catherine Middleton i Justin Trudeau 2016. u Kanadi (Foto: Getty Images)

Stručnjaci za govor tijela tada su komentirali kako je Catherine Middleton jednom (mnogima neprimjetnom) gestom otkrila da joj je Trudeau itekako simpatičan. Naime, u trenutku kada ga je pozdravljala uoči posjeta jednoj lokalnoj instituciji, vojvotkinja je počela popravljati svoju frizuru.

Prema mišljenju komunikologa, upravo je ta neverbalna gesta jedan od znakova kojima žene nesvjesno muškarcu poručuju da im se sviđa.

Sophie i Justin Trudeau Sophie i Justin Trudeau (Foto: Getty Images)

Naravno, žena koja kanadskog premijera gleda s najviše nježnosti u očima definitivno je njegova 44-godišnja supruga Sophie s kojom je u braku 14 godina. Par se oženio 2005. godine, a u braku su dobili troje djece, 11-godišnjeg Xaviera, 10-godišnju Ellu i 5-godišnjeg Hadriena.

Sophie i Justin u braku su od 2005. godine Sophie i Justin u braku su od 2005. godine (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju